"Instrumenti" plosās "Arēnā Rīga" (foto: Edijs Andersons)

"Instrumenti" liek gavilēt pārpildītajai "Arēnai Rīga"; 26.10.2024

Grupa pirmo reizi piepildīja "Arēnu Rīga" 2011.gada beigās, kad tā koncertēja debijas albuma "Tru" tūres laikā. Pēc tam "Instrumenti" lielākos ...

Mūzika

FOTO: "Instrumenti" nodod uguņus "Arēnā Rīga"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/LETA

Grupas "Instrumenti" ar ugunīgu priekšnesumu sestdien sajūsmināja savus fanus koncertā "Runā Rīga", kas aizvadīts pārpildītajā "Arēnā Rīga".

FOTO: "Instrumenti" nodod uguņus "Arēnā Rīga"...
"Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncerts.

"Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncerts

Rīgas cirkā 22. augustā notika grupas "Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncerts.

Grupa pirmo reizi piepildīja "Arēnu Rīga" 2011.gada beigās, kad tā koncertēja debijas albuma "Tru" tūres laikā. Pēc tam "Instrumenti" lielākos koncertus rīkojuši Mežaparka Lielajā estrādē un "Daugavas stadionā".

"Instrumentu" koncerts "Arēnā Rīga" bija iecerēts kā audiovizuāls un emocionāls piedzīvojums. Savukārt kā īpašais viesis pirms "Instrumenti" kāpšanas uz skatuves uzstājās grupas ilggadējais draugs Gatis Zaķis.

Grupas jaunākajā albumā "Runā Rīga" iekļautas desmit kompozīcijas. Dziesmu autori ir Šipkēvics, Sējāns un Zaķis. Lai bagātinātu albuma saturu, atsevišķās dziesmās izmantoti vairāku dzejnieku, tostarp Marta Pujāta, Emīla Buiķa, Ingas Cipes, Klāva Elsberga darbi. Albuma vizuālo noformējumu radījis mākslinieks Eltons Kūns.

Ar fanu iemīļotākajām grupas “Instrumenti” dziesmām, gaismu un ēnu spēlēm, video projekcijām, dažādiem viesiem un pārsteigumiem izskanējis pirmais no trim grupas “Skaisti savāds” koncertiem, kas šajā nedēļas nogalē norisinās jaunatklātajā Mežaparka Lielajā estrādē.

Grupas “Instrumenti” koncerts Mežaparkā

Ar fanu iemīļotākajām grupas “Instrumenti” dziesmām, gaismu un ēnu spēlēm, video projekcijām, dažādiem viesiem un pārsteigumiem izskanējis pirmais no trim ...

Grupa "Instrumenti" priecē Rīgas kanālmalā sanākušos