Aktrise Eva Longorija izglāba filmu, kas guva negaidītus panākumus
foto: Shutterstock
Aktrise Eva Longorija.
Kino

Aktrise Eva Longorija izglāba filmu, kas guva negaidītus panākumus

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Ne visi varoņi nēsā apmetņus. Dažreiz viņi vienkārši izdara lielus ieguldījumus. Tieši to izdarīja aktrise Eva Longorija filmas "Džons Viks" labā, ziņo Business Insider.

Aktrise Eva Longorija izglāba filmu, kas guva nega...

Par godu filmas desmitajai jubilejai līdzrežisors Čads Stahelski dalījās ar stāstu, kā viņiem pirms filmēšanas sākuma pietrūka finansējuma. “Mēs bijām nepilnu nedēļu pirms filmēšanas sākuma, kad zaudējām gandrīz 6 miljonus dolāru starpposma finansējumā,” viņš sacīja. “Mēs veicām neatkarīgu finansējumu, lai nodrošinātu nepieciešamos līdzekļus, bet viens no investoriem nespēja savākt nepieciešamo summu.”

Stahelski kolēģis Deivids Leičs un galvenās lomas atveidotājs Kianu Rīvss jau bija ieguldījuši savus līdzekļus, un viens no filmas producentiem Bazils Ivaniuks bija sasniedzis trīs kredītkaršu limitu, lai mēģinātu īstenot šīs atriebības asa sižeta filmas uzņemšanu.

Tieši tad, kad šķita, ka projekts neīstenosies, talantu aģentūra CAA, kas veidoja finansējuma struktūru, piedāvāja dažiem saviem klientiem iespēju ieguldīt. Šajā brīdī Longorija iesaistījās. “Viņa nāca palīgā un nodrošināja starpposma finansējumu, burtiski mazāk nekā 24 stundas pirms mums būtu bijis jāaizver projekts,” sacīja Stahelski.

Viņš piebilda, ka Ivaniuks par Longorijas ieguldījumu atklāja tikai pēc tam, kad 2014. gada filma kļuva par hītu, radot trīs turpinājumus. "Džons Viks" kļuva par ļoti veiksmīgu filmu gan komerciāli, gan kultūras ziņā.

Longorija, kura ieguva slavu ar lomu "Bīstamajās mājsaimniecēs", ir turpinājusi veiksmīgu karjeru kā producente, veidojot tādus projektus kā seriālu "Devious Maids" kanālā Lifetime un iepazīšanās realitātes šovu "Ready for Love".