3dienas
2stundas
49minūtes
39sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Gluzunova atsakās Artjomam pagatavot štovētus kāpostus: es negribu pēc tam ošņāt tās smakas
foto: Ekrānuzņēmums
Artjoma vakariņu izvēle ir diezgan tradicionāla.
Slavenības

Gluzunova atsakās Artjomam pagatavot štovētus kāpostus: es negribu pēc tam ošņāt tās smakas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Elīna Gluzunova ar dzīvesbiedru Artjomu vienā no TV šova "Slavenības. Bez filtra” sērijām ir ieradušies atpūsties Ventspilī. Viņus pārsteidz viesnīcas numuriņā skaistā virtuves zona un abi secina, ka būtu grēks tajā negatavot vakariņas, taču vienoties par to, ko gatavot, izrādās izaicinājums.

Gluzunova atsakās Artjomam pagatavot štovētus kāpo...

Artjoms teic, ka vēlētos kartupeļus, kotleti un burkānu salātus, uz ko Elīna atbild, ka visu to varot nopirkt jau gatavu veikalā, kāpēc kaut kas tāds vispār ir jāgatavo pašiem? Artjoms atbild, ka gatavu pirkt gan nevajagot, jo "tagad pavāri spļaujot iekšā ēdienos.”

"Brauc uz kādu krogu un ēd tur savus kartupeļus!" Elīna ir nepiekāpīga. "Artjoma vakariņu izvēle ir diezgan tradicionāla - karbonāde, kotletes, štovēti kāposti, kartupeļi – viss kā īstam latvietim pieklājas," skaidro Elīna.

Elīna uzsver, ka mājas pat tādi ēdieni netiek ēsti. "Mums ir opcija – iet ēst kaut kur vai pagatavot kaut ko normālu." Uz jautājumu, kas ir normāls, Gluzonova atkārtoti norāda, ka nekādus štovētus kāpostus Artjomam negatavos, jo viņa pēc tam visu nakti negrib "ostīt viņa pirdienus".

Elīna, atšķirībā no Artjoma, par normālu ēdienu uzskata dažāda veida pastas, zivis vai izsmalcinātas karbonādes.