1dienas
19stundas
31minūtes
33sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Norta Vesta sava mātei Kimai Kardašjanai dzimšanas dienā uzdāvina dimanta kaklarotu ar dīvainu gravējumu
foto: Shutterstock
Kima Kardašjana.
Slavenības

Norta Vesta sava mātei Kimai Kardašjanai dzimšanas dienā uzdāvina dimanta kaklarotu ar dīvainu gravējumu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana saņēmusi vērienīgu dāvanu no savas 11 gadus vecās meitas Nortas Vestas. Tā vēstījums gan licis zvaigznei apmulst.

Norta Vesta sava mātei Kimai Kardašjanai dzimšanas...

Kima Kardašjana sociālajā tīklā "Instagram" dalījās ar video, kurā viņas 11 gadus vecā meita Norta uzdāvina viņai dimanta kaklarotu par godu 44. dzimšanas dienai. Uz tā gan bijis dīvains iegravējums.

“Norta man uzdāvināja šo dimanta kaklarotu, uz kuras ir rakstīts "Skibidi Toilet". Oho,” viņa teica, smejoties. Pēc tam viņa pietuvināja kaklarotu, turot taisnstūra formas piekariņu, lai labāk redzētu unikālo gravējumu. Otrā pusē bija iegravēts "Mīlu, Norta” un datums, kad kaklarota tika uzdāvināta.

foto: Ekrānuzņēmums
Nortas dāvana Kimai.
Nortas dāvana Kimai.

"Skibidi Toilet" ir vīrusu datorgrafikas tīmekļa seriāls, ko izveidojis Aleksejs Gerasimovs savā YouTube kanālā "DaFuq!?Boom!". Šī animētā seriāla sižets seko izdomātam karam starp tualetēm ar cilvēka galvām un humanoīdiem.

Norta paskaidroja dāvanas nozīmi, sakot: "Jo tu mīli “Skibidi Toilet". “Es mīlu?” Kardašjana smējās. “Jā!” Norta atbildēja.

Vēlāk tajā pašā dienā Kardašjana parādīja, kā viņa mājās svinēja savu dzimšanas dienu,. Vienā klipā viņa atklāja, ka viņas četri bērni – meitas Norta un Čikāga (6 gadi) un dēli Seints (8 gadi) un Psalms (5 gadi) – bija izdekorējuši māju ar baloniem, pie kuriem bija piestiprināti ģimenes fotoattēli un vēstījumi kā pārsteiguma dāvana dzimšanas dienā.

Kima Kardašjana ar vecāko meitu Nortu Vestu