3dienas
21stundas
25minūtes
54sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aktrise Dženifera Lorensa gaida savu otro bērniņu
foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lorensa.
Slavenības

Aktrise Dženifera Lorensa gaida savu otro bērniņu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Aktrise un režisore Dženifera Lorensa gaida savu otro bērnu.

Aktrise Dženifera Lorensa gaida savu otro bērniņu...

Nesen viņa devās uz vakariņām Losandželosā, ģērbusies vieglā t-kreklā un džemperī, atrādot savu grūtnieces vēderiņu.

Lorensai ir arī divus gadus vecs dēls Sajs, kuru viņa audzina kopā ar savu vīru, mākslas galeristu Kuku Maroniju. Pāris apprecējās 2019. gada oktobrī.

Šī ziņa ir kārtējais pagrieziens Lorensas strauji attīstošajā dzīves posmā. 25. oktobrī iznāks dokumentālā filma "Zurawski v. Texas", kuru viņa producējusi kopā ar Hilariju Klintoni un kas vēsta par stingro antiaborta likumu sekām Teksasā. Filmas pirmizrāde notiks Ņujorkā, Losandželosā, Ostinā un Sanantonio.

Filmas režisore Meisija Krou komentēja: "Mēs uzskatījām, ka ir svarīgi izrādīt filmu ne tikai tradicionālajos tirgos, kā Ņujorkā un Losandželosā, bet arī nodrošināt tās pieejamību dažādās vietās Teksasā, lai cilvēki saprastu, ko šie aizliegumi nozīmē praksē." Bez maksas filma tiks demonstrēta arī pilsētās, kur vēlēšanās tiks balsots par abortu likumiem, tostarp Šarlotē un Fīniksā.

Novembra beigās "Apple TV+" platformā sāks straumēt dokumentālo filmu "Bread & Roses" par afgāņu sievietēm, kas dzīvo Taliban pārvaldītajā Kabulā. Lorensa šo filmu producējusi kopā ar Malalu Jusafzai.

Līdz šim Lorensa bija pazīstama galvenokārt kā aktrise, piedaloties tādās kritiķu novērtētās filmās kā "Optimista stāsts" un grāvējos kā "Bada spēles". Tagad Lorensa paplašina savu karjeru, strādājot gan priekšā, gan aiz kameras, īpaši pie dokumentālajām filmām, kas pievērš uzmanību sieviešu jautājumiem un plašākiem sociāliem tematiem, ko producē viņas pašas uzņēmums "Excellent Cadaver".