Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Daudzu Disneja princešu mīlestības objekts princis Šarmantais drīzumā iegūs savu filmu
foto: ©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Princis Šarmantais tagad būs galvenajā lomā.
Kino

Daudzu Disneja princešu mīlestības objekts princis Šarmantais drīzumā iegūs savu filmu

Santa Hincenberga

Jauns.v

Daudzu Disneja princešu mīlestības objekts princis Šarmantais drīzumā iegūs pats savu filmu. Filmas veidotājs būs "Vonka" režisors Pols Kings.

Daudzu Disneja princešu mīlestības objekts princis...

Pols Kings ir britu režisors un scenārists, kurš ir pazīstams ar savu darbu pie populārām filmām, īpaši ar "Padingtons" sēriju un nesen ar "Vonka", kurā Timotejs Šalamē spēlē slaveno šokolādes ražotāju. Šī filma izrādījās liels hits gan ASV, gan pasaulē, kas palīdzēja Polam Kingam nostiprināt savu pozīciju kā izcilam režisoram. Tagad Kings apņēmies atdzīvināt vēl vienu klasiku - princi Šarmanto.

Pie filmas par Disneja princi strādā arī Simons Barnabijs un Džons Krokers, kuri kopīgi raksta scenāriju, taču sižeta detaļas vēl nav apstiprinātas. Joprojām nav skaidrs, vai filma būs animēta vai spēlfilma.

Klasiskajās pasakās princis ir tēls, kurš izglābj princesi no nelaimes un dodas viņu glābt no ļauniem spēkiem vai pamātēm. Piemēram, "Pelnrušķīte", "Sniegbaltīte", "Apburtā princese", "Rapuncele" un būtībā jebkura 20. gadsimta Disneja filma runā par izskatīgo princi, kurš izglābj princesi. Tomēr šajās filmās viņš parasti ir otrā plāna varonis, nevis galvenā zvaigzne. 

Lai gan sākotnēji princis Šarmantais bija Pelnrušķītes mīlestības objekts, šis projekts nebūs tieši saistīts ar princesi, kas pārkāpj komandantstundu, vēsta "Deadline Hollywood".