Festivāli

Kinopilsētā "Cinevilla" Halovīna svinētājus gaida aizraujošs piedzīvojums "Cinevilla Danger Fest"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kinopilsētā “Cinevilla” deviņu dienu garumā, no 25. oktobra līdz 2. novembrim, norisināsies festivāls “Cinevilla Danger fest” Halovīna noskaņās “Cinevilla Danger fest".

Kinopilsētā "Cinevilla" Halovīna svinētājus gaida ...

Deviņu dienu garumā, iestājoties tumsai, no plkst. 18.00 līdz 23.00 kinopilsēta  “Cinevilla” , kas atrodas atrodas 15 km no Tukuma, Slampes pagasta Praviņās, pārvērtīsies par par dzīvu leģendu satikšanās vietu un gaidīs lielus un mazus apmeklētājus.

“Cinevilla Danger fest" amuleta stāsta atklāšana sāksies ar gaismas projekcijām un īsfilmu "Leģendas satiekas – misija Amulets”, kas būs skatāma “Cinevilla” kinozālē. Filmas laikā tiks dotas norādes, lai atklātu kinopilsētas noslēpumus 27 stacijās. Katrā apaļā stundā visā pilsētā sāks skanēt trauksmes signāls, kas visus aicinās uz galveno Amuletu laukumu  baudīt dejotāju, aktieru un leģendu speciāli veidotu performaci un “Ronin Lasers” lāzeru šovu. Savukārt brīvdienu vakaros, 25 un 26. oktobrī, plkst. 20.00 festivālu “Cinevilla Danger fest” ieskandinās grupa “Latgalīšu reps”.

Katram apmeklētājam būs iespēja ne tikai baudīt izrotātās un izgaismotās pilsētas šarmu un bīties, bet arī piedalīties Amuleta stāsta atrisināšanas misijā, pildot dažādus leģendu uzdevumus un saņemot īpašas balvas un pārsteigumus no partneriem.

Plašāk par pasākumu stāsta Anete, viena no pasākuma organizatorēm: “Šogad augam plašumā un no pasākuma esam kļuvuši jau par festivālu “Cinevilla Danger fest", kuru vēlamies izveidot kā paliekošu vērtību Latvijas iedzīvotājiem. Deviņu dienu garumā mēs veidosim Amuleta stāstu visā kinopilsētā, nevis tikai kādā tās daļā, kā tas bija pagājušogad. Pasākums būs kā īsts mākslas darbs, jo leģendas, iestājoties tumsai, atmodīsies un vienreiz stundā pulcēsies kopā ar dejotājiem un mūziķiem Amuleta laukumā, lai radītu kopīgu mākslas performanci. Leģendas pie mums nav lelles, bet gan dzīvi aktieri, ar kuriem katram būs iespēja nofotografēties.”
 
Apmeklētājiem būs pieejami silti un auksti dzērieni, kā arī darbosies kafejnīca.