Popzvaigzne Olīvija Rodrigo koncerta laikā nejauši iekrīt skatuves lūkā (video)
foto: Doug Peters / Alamy/ Vida Press
Dziedātāja un aktrise Olīvija Rodrigo.
Slavenības

Popzvaigzne Olīvija Rodrigo koncerta laikā nejauši iekrīt skatuves lūkā (video)

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Olīvija Rodrigo piedzīvoja nepatīkamu incidentu savā koncertā, nejauši iekrītot skatuves lūkā.

Popzvaigzne Olīvija Rodrigo koncerta laikā nejauši...

21 gadus vecā Rodrigo skrēja pāri skatuvei savas "Guts World Tour" koncertā Melburnā, Austrālijā, kad viņa iekrita grīdā esošā atvērumā. "Ak, mans Dievs, tas bija jautri," Rodrigo pēc tam uzrunāja publiku, piebilstot: "Man viss ir kārtībā!"

Viņa turpināja ar humoru: "Dažreiz uz skatuves vienkārši ir caurums. Tas ir labi."

@elespanolcom La cantante Olivia Rodrigo ha sufrido una caída en el escenario durante uno de sus conciertos en la ciudad de Melbourne. La artista se cayó por una de sus trampillas pero supo salir del paso levantándose con una sonrisa. #OliviaRodrigo #caída #melbourne #escenario #concierto #accidente #oliciarodrigosong #oliviarodrigoedit #oliviarodrigoedit #oliviarodrigoconcert ♬ sonido original - EL ESPAÑOL 🦁

Tas gan nav pirmais incidents, kas noticis Rodrigo uzstāšanās laikā. Londonas koncertā viņas topiņam atvērās aizmugure dziesmas "Love is Embarrassing" laikā. Rodrigo, neskatoties uz situāciju, turpināja dziedāt un ar smaidu komentēja: "Šis ir sasodīti mulsinoši!"

Olīvija Rodrigo kļuva slavena, piedaloties "Disney Channel" šovos "Bizaardvark" un "High School Musical: The Musical: The Series." 2021. gadā viņa izdeva savu debijas albumu "SOUR", kas iekaroja augšējās pozīcijas Billboard topā ar singlu "Drivers license", padarot viņu par jaunāko solo mākslinieci, kas debitējusi Billboard Hot 100 virsotnē.