Ļaudis sašutuši: mākslīgā intelekta ierunātās filmas ir nebaudāmas
foto: Shutterstock
Vai mākslīgā intelekta ierunātās filmas var aizstāt aktieru balsis?
Kino

Ļaudis sašutuši: mākslīgā intelekta ierunātās filmas ir nebaudāmas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sociālo tīklu platformā “X” pausts sašutums par mākslīgā intelekta izmantošanu kino industrijā. Kā uzskata Signe, mākslīgā intelekta ierunātās filmas ir šausmas.

Ļaudis sašutuši: mākslīgā intelekta ierunātās film...

“Atdodiet balss aktierus, mākslīgā intelekta ierunātās filmas ir šausmas. Ja es kādreiz samaksātu par filmu, ko ierunājis MI, bļāviens, kāds atrautos,” raksta Signe.

Liela daļa piekrīt Signei, norādot, ka šādas filmas tik tiešām ir nebaudāmas un skan briesmīgi. Tā, piemēram, Raitis norāda: “Tas ir baisi un vēl ir trāpījušās AI ierunātas uzņēmumu reklāmas. Man, kā cilvēkam, kurš 30+ gadu strādā ar balsi, ausis asiņo.”

“Jā! Tas ir vairāk kā šausmīgi! Neiespējami klausīties! Piekrītu tiem, kas saka, ka ausis asiņo,” atzīst Olita, kamēr Jānis uzskata, ka “nekas nevar būt labāks par 90-ajos ierunātajiem Holivudas bojevikiem. MI var censties kā grib (tas ir, kāds var mēģināt ar MI ierunāt), bet 90-os viņiem nepārspēt.”

“Piekrītu Jums par 100%, tās filmas ir nebaudāmas. Tā laikam ietaupa naudu, bet mums par to ir jāmaksā,” piebilst Dzintra.

Tikmēr daļa iesaka filmas skatīties oriģinālvalodā, skaidrojot, ka tas ir vienīgais veids, kā patiesi izbaudīt filmu.