"Es sev izrakstīju 10 miljonu dolāru čeku, un tas kļuva īsts!" Slavenības, kuras piekopj manifestāciju un tic tās spēkam
foto: Shutterstock
Vairākas slavenības dalījušās ar manifestācijas spēku.
Slavenības

"Es sev izrakstīju 10 miljonu dolāru čeku, un tas kļuva īsts!" Slavenības, kuras piekopj manifestāciju un tic tās spēkam

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Daudzas slavenības ir atklāti runājušas par savu ticību manifestācijai, pozitīvai domāšanai un likteņa pievilkšanās likumam. Aktieris Džims Kerijs dalījies ar stāstu, kā reiz uzrakstījis sev 10 miljonus ASV dolāru čeku un glabājis to makā tik ilgi, līdz tas kļuvis par īstenību, kamēr dziedātāja Lady Gaga atzinusi, ka ikdienā praktizē pozitīvu pašapliecināšanos.

"Es sev izrakstīju 10 miljonu dolāru čeku, un tas ...

Vairākas slavenības ir atklāti runājušas par to, ka piekopj pozitīvās domāšanas spēku un izmanto tā saucamo pievilkšanās likumu, kas nozīmē, ka pozitīva domāšana piesaista pozitīvus notikumus un panākumus. Lūk, dažas no šīm slavenībām:

Opra Vinfrija 

foto: Shutterstock
Opra Vinfrija.
Opra Vinfrija.

TV seja un aktrise Opra Vinfrija bieži ir runājusi par manifestāciju un pozitīvas domāšanas spēku savā dzīvē, īpaši attiecībā uz personīgo izaugsmi un panākumiem. “Tas, kā tu domā, rada tavu realitāti. Tas, kā tu domā un kam tu tici, ir tas, ko tu saņemsi savā dzīvē,” paudusi Vinfrija.

Opra ir dalījusies ar stāstu par to, kā viņa manifestēja savu lomu filmā "The Color Purple". Viņa atklāja, ka, pēc filmas scenārija lasīšanas, viņa ļoti vēlējās būt daļa no tās. Katru dienu viņa domāja par šo iespēju, līdz beidzot viņa saņēma lomu un tas kļuva par svarīgu pagrieziena punktu viņas karjerā.

Džims Kerijs

foto: Shutterstock
Džims Kerijs.
Džims Kerijs.

Aktieris un komiķis Džims Kerijs ir dalījies ar stāstu, kā viņš uzrakstīja sev 10 miljonu ASV dolāru čeku un ticēja, ka reiz saņems šādu summu par lomu filmā. Dažus gadus vēlāk viņš tiešām saņēma 10 miljonu dolāru par lomu filmā "Stulbs un vēl stulbāks".

“Es uzrakstīju sev čeku par 10 miljoniem dolāru par aktiera sniegtajiem pakalpojumiem un devu sev piecus gadus... Es ieliku čeku savā makā, un tas pakāpeniski sajuka. Taču tieši pirms pieciem gadiem es saņēmu čeku par 10 miljoniem dolāru,” stāstīja Kerijs.

Vils Smits 

foto: Shutterstock
Vils Smits.
Vils Smits.

Aktieris Vils Smits bieži uzsver pozitīvas domāšanas un pārliecības nozīmi dzīvē. Viņš uzskata, ka cilvēks var veidot savu realitāti ar skaidriem mērķiem un darbībām. "Es ticu, ka varu radīt visu, ko vēlos radīt. Ja varu koncentrēties uz to, izpētīt to, apgūt modeļus... Es ļoti stipri ticu, ka mēs esam tas, par ko izvēlamies kļūt,” sacījis Smits.

Lady Gaga 

foto: Shutterstock
Lady Gaga.
Lady Gaga.

Dziedātāja un aktrise Lady Gaga atzinusi, ka ikdienā praktizē manifestāciju un pozitīvu pašapliecināšanos, palīdzot sasniegt savus mērķus gan karjerā, gan dzīvē. Viņa stāstīja, ka, pirms kļuva slavena, viņa katru dienu atkārtoja sev, ka būs veiksmīga mūziķe un izdos pirmās vietas ierakstu.

"Tas ir kā mantra. Tu atkārto to sev katru dienu. Mūzika ir mana dzīve. Mūzika ir mana dzīve. Slava ir manī. Es izveidošu pirmās vietas ierakstu. Un, ja tas vēl nav noticis, tad tie ir meli. Tu saki šos melus atkal un atkal, līdz vienā dienā šie meli kļūst par patiesību,” kādā intervijā sacīja Gaga.

Ariana Grande 

foto: Shutterstock
Ariana Grande.
Ariana Grande.

Dziedātāja Ariana Grande vairākas reizes ir pieminējusi manifestāciju un pievilkšanās likumu, sakot, ka šie principi ir palīdzējuši viņai sasniegt panākumus.

"Man jāsaka, ka manifestācija ir īsta. Es tam ticu, es domāju, ka ir svarīgi nospraust savus nodomus, zināt, ko vēlies, un ticēt, ka to esi pelnījis,” paudusi Ariana Grande.

Dženifera Lopesa

foto: Shutterstock
Dženifera Lopesa.
Dženifera Lopesa.

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa arī tic manifestācijas spēkam un ir runājusi par to, kā pozitīva attieksme un apņēmība palīdz viņai dzīvē. "Es tiešām ticu, ka domas veido tavu dzīvi, tāpēc tev vienmēr ir jādomā pozitīvi. Tev ir jāpiespiež sevi domāt pozitīvi, un tieši tā es daru,” izteikusies Lopesa.

Viņa tic, ka manifestācija ir būtisks elements viņas panākumu stāstā, jo tas ļauj viņai koncentrēties uz mērķiem un saglabāt pozitīvu prātu.