Teilore Svifta ziedo 5 miljonus dolāru viesuļvētru "Helēna" un "Miltons" cietušajiem
foto: Shutterstock
Dziedātāja Teilore Svifta.
Slavenības

Teilore Svifta ziedo 5 miljonus dolāru viesuļvētru "Helēna" un "Miltons" cietušajiem

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja Teilore Svifta ir pievienojusies palīdzības pasākumiem viesuļvētru "Helēna" un "Miltona" skartajās teritorijās.

Teilore Svifta ziedo 5 miljonus dolāru viesuļvētru...

Organizācija "Feeding America" nesen sociālājā tīklā "Instagram" paziņoja, ka Svifta ir ziedojusi 5 miljonus ASV dolāru, lai palīdzētu Floridas, Džordžijas, Ziemeļkarolīnas un Dienvidkarolīnas iedzīvotājiem, jo viesuļvētras turpina izraisīt postījumus šajās vietās.

"Pateicoties šim ieguldījumam, kopienas varēs atjaunoties un atgūties, nodrošinot cilvēkus ar būtiskām pārtikas precēm, tīru ūdeni un citiem nepieciešamajiem piederumiem," teikts paziņojumā.

Turpinājumā tika uzsvērts: "Kopā mēs varam veicināt nozīmīgu atbalstu ģimenēm, kuras saskaras ar gaidāmajiem izaicinājumiem. Paldies, Teilore, ka esi kopā ar mums cīņā pret badu un palīdzi cilvēkiem, kuriem tas visvairāk nepieciešams."

Pirms divām nedēļām viesuļvētra "Helēna" skāra Floridu kā nāvējoša 4. kategorijas viesuļvētra. Vētra iznīcināja 500 jūdžu garu teritoriju, šķērsojot sešus štatus, izraisot katastrofālus plūdus un atstājot vairāk nekā 230 bojāgājušos. "Helēna" kļuva par otru nāvējošāko viesuļvētru, kas pēdējo 50 gadu laikā skārusi ASV, otrajā vietā aiz viesuļvētras "Katrīna" gandrīz pirms 20 gadiem.

Teilore Svifta pievienojās tādām zvaigznēm kā kantrī leģenda Dollija Pārtone, piedaloties viesuļvētras palīdzības centienos.

Pārtone piektdien paziņoja, ka kopā ar saviem uzņēmumiem "Dollywood Parks & Resorts", "The Dollywood Foundation", "Dolly Parton’s Stampede" un "Pirates Voyage" sadarbojas ar "Walmart", lai nodrošinātu palīdzību plūdu skartajām Apalaču reģiona kopienām.

Viņa arī solīja personīgu 1 miljona dolāru ziedojumu "Mountain Ways Foundation", reģistrētai labdarības organizācijai, kas sniedz tūlītēju palīdzību "Helēnas" plūdu upuriem.