1dienas
19stundas
37minūtes
43sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
FOTO: Eva Longorija uz sarkanā paklāja iziet kopā ar savu 6 gadus veco dēlu
foto: BACKGRID/ Vida Press
Eva Longorija ar dēlu Santjago.
Sarkanais paklājs

FOTO: Eva Longorija uz sarkanā paklāja iziet kopā ar savu 6 gadus veco dēlu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

5. oktobrī 49 gadus vecā aktrise Eva Longorija Parīzē apmeklēja "Global Gift Gala" kopā ar 6 gadus veco dēlu Santjago. Abi kopā gāja pa sarkano paklāju un pozēja fotogrāfiem. "Santi negribēja pamest sarkano paklāju," sociālajā tīklā "Instagram" rakstīja Longorija.

FOTO: Eva Longorija uz sarkanā paklāja iziet kopā ...

Longorija bija tērpusies mirdzošā sudraba bezsiksnu kleitā līdz zemei, kas pasākumam piešķīra eleganci. Kleita bija bagātīgi izrotāta ar fliteriem un pārklāta ar caurspīdīgu audumu. Viņa savu izskatu papildināja ar vienkāršu sudraba kaklarotu, masīvu rokassprādzi un dažiem saskaņotiem gredzeniem. Tikmēr Santjago izskatījās apburoši elegants, tērpies mazā melnā smokingā ar baltu kreklu apakšā. 

Kad viņi pozēja fotogrāfijām, māte un dēls tika iemūžināti, turoties rokās un smaidot. Kādā brīdī Longorija maigi pieskārās Santjago zodam.

foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Eva Longorija ar dēlu Santjago.
Eva Longorija ar dēlu Santjago.

"Bīstamās mājsaimnieces” zvaigzne sagaidīja Santjago 2018. gada jūnijā kopā ar savu vīru Hosē Antonio "Pepe" Bastonu. "No brīža, kad viņš tika ielikts manās rokās, es iepazinu mīlestību, kādu vēl nebiju piedzīvojusi," viņa rakstīja "Instagram" neilgi pēc viņa dzimšanas, dēvējot viņu par "brīnumu."

Aktrise nesen runāja par to, kā viņas dēls "attīstās un mainās."Ak, Dievs, es mīlu to, ka viņš vienmēr ir ar mani, kad strādāju," Longorija sacīja. "Ja mēs esam Spānijā, tad visi dodamies uz Spāniju. Ja esam Romā, visi esam Romā. Un viņš ir ļoti izglītots."