Diddy māte: mans dēls nav ideāls, bet viņš nav arī tas briesmonis, par kādu viņu šobrīd mēģina padarīt
foto: REUTERS/SCANPIX
Diddy ar savu māti.
Slavenības

Diddy māte: mans dēls nav ideāls, bet viņš nav arī tas briesmonis, par kādu viņu šobrīd mēģina padarīt

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Repera Šona "Diddy" Kombsa māte Džanisa Kombsa ir izplatījusi paziņojumu, atbalstot savu dēlu, kurš saskaras ar federālām apsūdzībām par cilvēku tirdzniecību seksuālām vajadzībām un vairākām civillietām.

Diddy māte: mans dēls nav ideāls, bet viņš nav arī...

Kombsa izteica dziļas skumjas par apsūdzībām pret savu dēlu un uzsvēra, ka viņam ir tiesības pierādīt savu nevainību tiesā. "Ir sirdi plosoši redzēt, kā mans dēls tiek vērtēts nevis pēc patiesības, bet gan pēc stāsta, kas veidots uz melu pamata," viņa sacīja savā paziņojumā.

Viņa atsaucās arī uz 2016. gadā nopludināto novērošanas video, kurā it kā redzams, kā Kombs uzbrūk bijušajai draudzenei Kasandrai Ventūrai. Šis video lika viņam vēlāk atvainoties. Pērn Ventūra iesniedza prasību tiesā pret Kombsu, un kopš tā laika daudzi citi ir apsūdzējuši mūzikas mogulu vardarbībā.

"Es necenšos attēlot savu dēlu kā ideālu, jo viņš tāds nav," sacīja "Diddy" māte. "Viņš ir pieļāvis kļūdas savā pagātnē, tāpat kā mēs visi. Mans dēls varbūt nav bijis pilnīgi godīgs par noteiktām lietām, piemēram, noliedzot jebkādu vardarbību pret savu bijušo draudzeni, lai gan novērošanas materiāli rāda pretējo."

"Dažkārt patiesība un meli tik cieši savijas, ka kļūst biedējoši atzīt vienu stāsta daļu, it īpaši, ja patiesība ir sarežģīta vai neatbilst sabiedrības normām," viņa turpināja. "Tāpēc es domāju, ka mana dēla civiltiesību komanda izvēlējās atrisināt bijušās draudzenes prasību ārpustiesas ceļā, nevis turpināt tiesā. Tomēr šis lēmums radīja negaidītu reakciju, jo federālā valdība to uztvēra kā vainas atzīšanu."

Savā paziņojumā sieviete arī izteica vilšanos par to, kā pasaule tik ātri ir pavērsusies pret viņas dēlu, neveicot rūpīgu izmeklēšanu vai nedodot viņam iespēju izstāstīt savu versiju. "Mans dēls nav tas briesmonis, kādu viņu attēlo, un viņam ir tiesības izstāstīt savu stāstu," viņa sacīja. "Es tikai ceru, ka man būs iespēja piedzīvot to dienu, kad viņš runās patiesību un tiks attaisnots."

Apsūdzības pret reperi ietver apgalvojumus par tā sauktajiem "freak offs" – greznām seksuālām izrādēm, kurās piedalījās prostitūtas un sievietes, kuras, pēc varas iestāžu teiktā, tika piespiestas vai maldinātas piedalīties.