Princesei Diānai izrādījusies taisnība: piepildījies viņas pareģojums attiecībā uz karalieni Kamillu
foto: Vida Press
Visā pasaulē ļoti mīlētā princese Diāna 1996. gada decembrī.
Slavenības

Princesei Diānai izrādījusies taisnība: piepildījies viņas pareģojums attiecībā uz karalieni Kamillu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princese Diāna nebija laulībā laimīga, lai gan oficiāli viņi ar Čārlzu bija vīrs un sieva 15 gadus (no 1981. līdz 1996. gadam).

Princesei Diānai izrādījusies taisnība: piepildīji...

Velsas princese zināja, ka Čārlzam ir romāns ar Kamillu Pārkeri - Boulzu un publiski par to runāja, kad 1995. gadā sniedza interviju Martinam Baširam.

Būdama Velsas princese, Diāna pareģoja arī to, ka viņas vīra Čārlza un Kamillas savienība būs ļoti stipra. Diāna un Čārlzs oficiāli šķīrās 1992. gadā un princese zināja, ka visu viņu dzīvi viņas vīrs mīlējis citu sievieti, un tur neko nevarēja darīt.

Pēc Diānas traģiskās nāves autoavārijā Parīzē 1997. gadā princis Čārlzs vēl astoņus gadus gaidīja, pirms apprecējās ar Kamillu. Viņu kāzas notika 2005. gada 9. aprīlī.

Kad 2024. gada februārī kļuva zināms, ka karalim Čārlzam ir vēzis, viņa otrā dzīvesbiedre Kamilla viņam kļuva par atbalstu. 

Princese Diāna un princis Čārlzs sadrūmuši

Princese Diāna un princis Čārlzs.

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par karalieni.

Lielbritānijas karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanas ceremonija

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par ...