FOTO: Pamela Andersone apliecina: novecot ir skaisti – aktrise bez grima apmeklē pasākumu
foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone nedzenas pēc mākslīga skaistuma.
Slavenības

FOTO: Pamela Andersone apliecina: novecot ir skaisti - aktrise bez grima apmeklē pasākumu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Pamela Andersone, kura reiz tika dēvēta par seksīgāko Holivudas zvaigzni, ieradās bez grima uz augsta līmeņa pasākumu, pierādot, ka arī zvaigznes spēj novecot graciozi.

FOTO: Pamela Andersone apliecina: novecot ir skais...

Fani viņu apbrīno par drosmi un dabisko skaistumu, pat nodēvējot viņu par "skaistāko sievieti pasaulē". Daudzi fani slavē viņas lēmumu neievērot tradicionālos skaistuma standartus un pieņemt novecošanu ar cieņu un pašpārliecinātību. “Dabas dots skaistums gan iekšpusē, gan ārpusē,” rakstīja kāds sociālo tīklu lietotājs.

foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone bez grima.
Pamela Andersone bez grima.

Pati Pamela norāda, ka viņas lēmums bija brīvības akts un nedaudz "dumpīgs", jo viņa vēlējās "nepiedalīties spēlē", kur slavenībām ir jāuztur noteikti estētikas standarti. Viņa uzskata, ka skaistums ir saistīts ar pašpieņemšanu, nevis vajadzību izskatīties perfekti.

Pirms gada intervijā programmai “Entertainment Tonight” zvaigzne skaidroja, ka labprāt noveco dabiski, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņa par sevi nerūpējas. “90. gadi bija 90. gadi, tagad ir 2023. gads. Man patīk darīt kaut ko neparastu, es jūtu, ka tā ir jauna manas dzīves nodaļa. Dabiskais skaistums joprojām prasa laiku – patiesībā es pavadu divas stundas pie spoguļa. Tas ir amizanti, jo, ziniet, es tagad vienmēr esmu dārzā. Man vienmēr zem nagiem ir netīrumi,” stāstīja Pamela Andersone.