Slavenības

Dziedātāja Intrisha atkal ir brīva meitene un nu meklē jaunu sirdsāķīti

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šovā “Slavenības. Bez filtra” dziedātāja un digitālā satura veidotāja Intrisha atklāj - neraugoties uz to, ka šķiršanās pēc sešu gadu attiecībām ir sāpinājusi, tagad viņa beidzot gatava jaunām attiecībām. Viņa arī zina, kādu vīrieti sev blakus grib redzēt. Vai tāds vīrietis realitātē maz eksistē?

Dziedātāja Intrisha atkal ir brīva meitene un nu m...

Intrisha dalās savās izjūtās par šķiršanos: "Man nesen beidzās sešus gadu ilgas attiecības, tāpēc ir mazliet bēdīgi ap sirdi. Nav tā, ka man bija kāda slikta pieredze, vienkārši man trūkst mīlestības.” Runājot par nākotnes plāniem un vīriešiem, Intrisha apgalvo, ka ir gatava jaunām attiecībām, taču latiņa ir visai augsta. “Es gribu atrast sev tādu vīrieti, kurš mani nu tā mīlētu! Lai mani mīlētu vairāk nekā es sevi. Un es sevi ļoti mīlu, man ir ļoti augsts pašvērtējums. Un es gribu, lai šis vīrietis mani tiešām mīlētu vēl vairāk par to. Es zinu, ka tas būs grūti, praktiski nereāli, bet ceru, ka tomēr viņu atradīšu. Jā, es esmu gatava jaunām attiecībām, jaunai mīlestībai, es to ļoti gribu!” cerību pilna ir Intrisha.

Tāpat viņa stāsta, ka vēlas atrast kādu, kurš vēlas visu laiku pavadīt kopā ar viņu: “Lai viņš grib ar mani gan tusēt, gan gulēt un ēst čipsus!”

foto: Publicitātes
Dziedātāja Intrisha atkal ir brīva meitene un nu meklē jaunu sirdsāķīti.
Dziedātāja Intrisha atkal ir brīva meitene un nu meklē jaunu sirdsāķīti.