Slavenības

Horena Stalbes mīļotā Lusine par 20 gadu vecuma starpību: manā kultūrā būt attiecībās ar krietni vecāku vīrieti ir norma

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Mūziķis Horens Stalbe un viņa mīļotā Lusine, viesojoties raidījumā "Divi vienā," atklāti dalījās pieredzē par to, kā sākumā viņu tuvinieki reaģēja uz viņu attiecībām, īpaši ņemot vērā 20 gadu vecuma starpību starp abiem.

Horena Stalbes mīļotā Lusine par 20 gadu vecuma st...

"Man dzīvē ir ļoti interesanta situācija – vecākajam un jaunākajam dēlam ir 30 gadu starpība," atzina Horens, skaidrojot, ka vienam dēlam ir 33 gadi, bet otram – 3.

Horens atzina, ka sākumā viņa mamma esot bijusi šokēta par Lusines vecumu: "Ak, Dievs! Viņa taču ir tik jauna!"

Horens uzskata, ka, neraugoties uz lielo vecuma starpību, viņiem ar Lusini ir ļoti līdzīga domāšana. "Viņai tomēr ir trīs bērni... Nemaz nav tik daudz sieviešu apkārt, kurām ir trīs bērni. Un, sevišķi, ja ir trīs bērni 30 gadu vecumā, tas ir vēl īpašāk. Un arī man ir pieredze ar bērniem, man visu mūžu apkārt ir bijuši mazi bērni," sacīja Horens.

Savukārt, vaicāta par savu pieredzi, Lusine atzina, ka viņai problēmu nebija, jo viņas kultūrā būt attiecībās vai laulībā ar krietni vecāku vīrieti ir norma. "Es esmu par vecu priekš Horena, ja skatās no mūsu kultūras skatpunkta," piebilda Lusine.

Horens Stalbe un viņa mīļotā Lusine ir kopā aptuveni četrus gadus. Viņiem ir viens kopīgs bērns – dēls vārdā Horess, kurš piedzima 2020. gada decembrī. No iepriekšējām attiecībām Horenam Stalbem ir vēl trīs bērni: divi dēli un meita.