Lady Gaga par bildinājumu: viņš to izdarīja 1. aprīlī, un es domāju, ka tas ir joks
foto: Shutterstock
Lady Gaga ar savu līgavaini Maiklu Polanski.
Slavenības

Lady Gaga par bildinājumu: viņš to izdarīja 1. aprīlī, un es domāju, ka tas ir joks

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Lady Gaga ekskluzīvā intervijā "People" atklājusi sīkākas detaļas par savām attiecībām ar līgavaini Maiklu Polanski.

Lady Gaga par bildinājumu: viņš to izdarīja 1. apr...

Kā atklāj Gaga, viss mainījās, kad viņa iemīlējās Maiklā: "Es vienkārši tik ļoti mīlu savu līgavaini," viņa sacīja. "Viņš ir mans labākais draugs. Viņš ir mans partneris, un man šķiet, ka, kad esi kopā ar savu labāko draugu, viss mainās."

Tāpat māksliniece atklājusi, kā ir bijis sadarboties ar līgavaini viņas jaunākajā studijas albumā "Harlequin", kas ir arī pavadošais albums filmai "Džokers: Neprāts diviem". Polanskis strādāja kā līdzproducents projektā kopā ar Gagu.

"Tas ir pirmo reizi, kad mēs nolēmām pilnībā to darīt un īstenot. Tas vienkārši šķita pareizi," par abu sadarbību sacīja Gaga. "Mēs abi bijām tik ļoti sajūsmā," viņa piebilst. "Mēs bijām tam pilnībā sagatavoti."

Polanskis ir atzīmēts kā Gagas līdzautors dziesmām, kas parādās albumā "Harlequin", tostarp "Good Morning", "Get Happy", "Oh, When the Saints" un "If My Friends Could See Me Now." Albumā ir 13 dziesmas, un tajā ir tikai divas oriģinālās dziesmas – "Happy Mistake" un "Folie à Deux."

Kamēr Polanskis strādāja pie tā, ko Gaga dēvē par savu "LG 6.5" albumu, viņa septembra sākumā "Vogue" izdevumam atzina, ka viņas gaidāmais septītais albums bija Polanska ideja. "Maikls ir tas cilvēks, kurš man teica, ka jāveido jauns popmūzikas albums," viņa stāstīja modes žurnālam. "Viņš teica: "Mīļā, es tevi mīlu. Tev ir jāveido popmūzika.""

Lady Gaga ar līgavaini ierodas Venēcijas kinofestivālā 2024 un parāda saderināšanās gredzenu

Dažas dienas pirms pirmizrādes Londonā dziedātāja atklāja, ka viņa ar nepacietību gaida ģimenes veidošanu ar Polanski tuvāko 15 gadu laikā. "Zini, esmu tik priecīga būt iemīlējusies un tik sajūsmināta par iespēju izveidot ģimeni," Gaga sacīja. "Tas noteikti ir manā sarakstā pirmajā vietā."

Tāpat viņa atzina, ka sākumā domāja, ka Polanska bildinājums bija joks. "Viņš bildināja 1. aprīlī, un es domāju, ka viņš joko," atklāja Gaga.

Pāris pirmo reizi tika saistīts 2020. gadā, kad viņi tika nofotografēti skūpstoties Jaungada ballītē Lasvegasā. Viņi oficiāli paziņoja par savām attiecībām "Instagram" 2020. gada "Super Bowl" laikā Maiami. 2024. gada jūlijā Gaga Parīzes olimpiskajās spēlēs Francijas premjerministram Gabrielam Atalam atklāja, ka viņi ar Polanski ir saderinājušies.

Lady Gaga un Maikls Polanski