Elīna Didrihsone: kad būsim gatavi, Dievs mums dos vēl vienu bērnu
foto: instagram.com/didrihsoonee/
Elīna Didrihsone ar vīru Nauri un dēlu Džeisonu.
Slavenības

Elīna Didrihsone: kad būsim gatavi, Dievs mums dos vēl vienu bērnu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

"Visgrūtākais ir gaidīt, bet es paļaujos uz Dievu," platformā “Telegram”, runājot par ģimenes paplašināšanu, sacīja influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone

Elīna Didrihsone: kad būsim gatavi, Dievs mums dos...

Pēc Didrihsones teiktā: “Bērnam ir jādzīvo tā, lai viņam tiešām ir viss, nevis tā, ka tu knapi velcies [..] un saproti, ka tev tas bērniņš nevar būt.”

Viņa atzina, ka kopā ar Nauri bija sešus gadus, līdz pieteicās dēls Džeisons. “Tad man likās - Dievs, kāpēc mums iepriekš nebija bērni? Un es sapratu, ka īsti nebija vēlmes uz viņiem. Tajā laikā es lūdzu Dievu, lai Viņš man dod vēlmi pēc mazuļa.”

Influencere atzina, ka viņas mērķis ir iedvesmot 1000 sievietes, kurām arī nav izdevies tikt pie bērniņa.

“Es vienkārši ticu, ka Viņš dos tad, kad man būs vajadzīgs. Arī tad, kad mums nebija bērnu, man likās, ka mums vajadzētu par to padomāt – laiks taču tikšķēja. Bet es uzskatu, ka, ja viņš būtu ienācis mūsu dzīvē ātrāk, mēs būtu zaudējuši uzņēmumu pilnībā. Mēs tajā laikā tik smagi strādājām, un par to laiku esmu ļoti pateicīga. Ja būtu pieteicies gadu agrāk, mēs nebūtu tam gatavi.”

Viņa uzskata, ka Džeisons piedzima visīstākajā laikā un datumā: “Viņš ir svētīgs bērns, ar viņu ir viegli. Neviens bērns nav viegls, bet, salīdzinot ar citiem gadījumiem, situācija ir daudz vienkāršāka.”

Influencere atzina, ka paļaujas uz Dievu un saprot, ka vienkārši ir jānogaida: “Es esmu sirdī pilnīgi pārliecināta, ka Dievs dos mums vēl vienu mazo.”

“Lai cik grūti nebūtu, Viņš bieži mani stiprina tajos brīžos, kad kļūstu ļoti vāja, un man sāk prātā nākt visādas domas par to, ka varbūt vispār nepalikšu stāvoklī, jo viss neiet pēc plāna, kā gribētos,” sacīja Didrihsone.

"Un, godīgi sakot, gaidīšana ir visgrūtākā," piebilda influencere.