Neticēsiet! Bet “UgunsGrēka” Helēna jaunībā sējusi ausis pie galvas! VIDEO
Slavenības

Neticēsiet! Bet “UgunsGrēka” Helēna jaunībā sējusi ausis pie galvas! VIDEO

Kasjauns.lv

Jau šodien – 19. janvārī – sākas populārā pašmāju TV seriāla “UgunsGrēks” jaunā sezona. Bet īsi pirms tās visai pārsteidzošus faktus no savas dzīves atklāja Helēnas lomas atveidotāja – aktrise, skatuves mākslas un runas konsultante, Latvijas Kultūras akadēmijas docente Zane Daudziņa.

Neticēsiet! Bet “UgunsGrēka” Helēna jaunībā sējusi...

Zane Daudziņa viesojās Rīga TV24 raidījumā “Rampas ugunis”, ko vada mūziķis Andris Kivičs. Aktrise runāja gan par Helēnas lomu seriālā, gan par sevi pašu. Piemēram, Zane Daudziņa atklāja, ka ir greizsirdīga uz savu varoni Helēnu, jo skatītājiem Helēna patīkot vairāk nekā pati Zane, un, ka viņai ir ļoti grūti skatīties uz sevi TV ekrānā.

Tāpat aktrise arī atzinās, ka pusaudžu gados sējusi pie galvas ausis, jo šķitis, ka tās ir pārāk atļekušas! “Man vienā brīdī ļoti nepatika savas ausis un deguns. Un joprojām nepatīk. Bērnībā es biju smuks bumbulītis. Nu brīnišķīgs bērns! Un tad pēkšņi, pusaudžu vecumā, parādījās garš deguns un atkārušās ausis… Un tad vēl tie zobi ar šķirbu, pa kuru varēja izbāzt mēli… Jēzus Marija, tas bija šausmīgi!” raidījumā ar smaidu stāstīja brīnišķīgā aktrise Zane Daudziņa.

Daudziņa pusaudžu gados sējusi pie galvas ausis

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video