Timberleiks satraucas, ka Britnijas Spīrsas memuāra ekranizācijā tiks attēlots kā “galvenais ļaundaris”
foto: Shutterstock
Džastins Timberleiks un Britnija Spīrsa bija Holivudas sapņu pāris.
Slavenības

Timberleiks satraucas, ka Britnijas Spīrsas memuāra ekranizācijā tiks attēlots kā “galvenais ļaundaris”

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātājs Džastins Timberleiks ir noraizējies par to, kā viņš tiks attēlots gaidāmajā Britnijas Spīrsas biogrāfiskajā filmā.

Timberleiks satraucas, ka Britnijas Spīrsas memuār...

Kāds avots atklājis: "Nav šaubu, ka Džastina un Britnijas attiecības tiks iekļautas filmas versijā par viņas atklāsmju grāmatu, un viņš jau tagad par to ļoti uztraucas. Gan Džastins, gan viņa sieva Džesika [Bīla] ir bijuši saspringtās sarunās par to, ko šī filma nozīmēs viņiem un viņu ģimenei.”

"Viņiem jau bija grūti ar grāmatas iznākšanu, bet doma par to, ka Džastins tiks attēlots negatīvā gaismā uz lielā ekrāna, ir pārāk liela problēma viņiem abiem," avots turpināja. "Grāmata bija viena lieta, bet filma ir kas cits."

Dziedātājs uzskata, ka viņš filmā par Britniju tiks attēlots kā "galvenais ļaundaris". "Džastinam jādomā arī par savu aktiera karjeru, un viņa reputācija jau tā ir pietiekami sabojāta. Ja viņš tiks attēlots kā galvenais ļaundaris Britnijas filmā, tad aktieru atlases režisori var divreiz apdomāt, vai pieņemt viņu kādā projektā," atklāj avots.

Jau vēstīts, ka studija "Universal" ir ieguvusi tiesības uz Spīrsas memuāru "Sieviete manī”. Filmu uzņēmies ekranizēt "Traki bagātie aziāti" režisors Džons M. Ču, savukārt "Oskaram" nominētais "Wicked" un "La La Land" producents Marks Plats piesaistīts kā filmas producents.