Britnijas Spīrsas dzīvesstāsts nonāks uz lielā ekrāna
foto: Shutterstock
Dziedātājas honorārs par biogrāfisko grāmatu bija 15 miljoni ASV dolāru.
Slavenības

Britnijas Spīrsas dzīvesstāsts nonāks uz lielā ekrāna

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas biogrāfiskā grāmata “Sieviete manī” (“The Woman In Me”), kas īsā laikā kļuva par bestselleru, tiks ekranizēta "Universal" paspārnē.

Britnijas Spīrsas dzīvesstāsts nonāks uz lielā ekr...

Studija "Universal" ir ieguvusi tiesības uz Spīrsas memuāru "Sieviete manī”. Filmu uzņēmies ekranizēt "Traki bagātie aziāti" režisors Džons M. Ču, savukārt "Oskaram" nominētais "Wicked" un "La La Land" producents Marks Plats piesaistīts kā filmas producents.

Spīrsa platformā "X" norādījusi: "Esmu satraukti priecīga dalīties ar saviem faniem, ka esmu strādājusi pie slepena projekta ar Marku Platu, kas ir veidojis manas mīļākās filmas... sekojiet līdzi!"

"Universal" ieguva tiesības veidot filmu pēc ļoti konkurētspējīgas izsoles, kurā par projektu interesējās arī citas lielākās studijas un straumēšanas uzņēmumi.

Studija nav publiskojusi nekādu informāciju par Spīrsas dalību filmā, taču dziedātājai tuvs avots stāsta, ka viņa būs iesaistīta projektā.

Grāmata "Sieviete manī" tika izdota 2023. gada oktobrī un tajā pirmo reizi tika izstāstīts Spīrsas dzīvesstāsts no pašas popzvaigznes perspektīvas. Grāmatā, kurā Spīrsa bija norādīta kā vienīgā autore, tika aplūkots viņas ceļojums no pirmsākumiem Misisipi līdz vēl nebijušai slavai, mātes dzīvei, ticībai un brīvības atrašanai. Spīrsa savā grāmatā iekļāvusi šokējošas atklāsmes par attiecībām ar dziedātāju Džastinu Timberleiku, par abortu, dzīvi tēva aizbildniecībā, draudzību ar sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni, matu noskūšanu u.tml.

Spīrsas grāmata tika publicēta gandrīz divus gadus pēc tam, kad 2021. gadā viņa tika atbrīvota no 13 gadus ilgušās aizbildniecības.