Savāds iemesls, kāpēc Dženiferas Anistones mājā ieradās policisti
foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Dženifera Anistone.
Slavenības

Savāds iemesls, kāpēc Dženiferas Anistones mājā ieradās policisti

Gerda Ansone

Jauns.lv

Dženifera Anistone ir kļuvusi par jaunāko slavenību upuri, kas piedzīvojusi negodprātīgu ziņošanu policijai par izdomātu ārkārtas situāciju, lai izraisītu bruņotu policijas reaģēšanu.

Savāds iemesls, kāpēc Dženiferas Anistones mājā ie...

Holivudas zvaigzne Dženifera Anistone kļuvusi par kārtējo slavenību upuri ļaundaru melīgam paziņojumam. Pie viņas mājās ieradās policijas vienība, reaģējot uz satraucošu, taču, kā atklājies, viltus zvanu. Kāds anonīms vīrietis piezvanījis varas iestādēm, norādot adresi un apgalvojot, ka persona, kuras vārdu viņš neprecizēja, gatavojoties izdarīt pašnāvību depresijas dēļ. Par to ziņo portāls TMZ.

Dženifera Anistone “SAG Awards 2024” ceremonijas vakarā

Kad policija ieradās norādītajā adresē, tā atklāja, ka māja pieder seriāla “Draugi” zvaigznei. Aktrises apsardzes darbinieki pie vārtiem sagaidīja policiju, jo 55 gadus vecā Anistone tajā laikā gulēja. Tomēr varas iestādes pārstāvji pārliecinājās, vai slavenība ir drošībā un viņai nekas nekaiš.

Anistone kļuvusi par jaunāko kriminālnozieguma upuri, kad ar melīga paziņojuma palīdzību uz izvēlētā upura mājām tiek nosūtīta bruņota policijas ekipāža. Pirms viņas šādu situāciju piedzīvojis arī Toms Krūzs, Džastins Bībers, Klints Īstvuds un Rianna.

Citos plašsaziņas līdzekļos tiek ziņots, ka Dženifera un viņas šķirtais vīrs Džastins Terū rāda piemēru bijušajiem pāriem. Kāds informācijas avots izdevumam “In Touch” atklājis, ka Džastins uzaicinājis aktrisi uz savām kāzām. “Džastinu un Dženu vieno spēcīga saikne,” piebildis paziņa. “Lai gan viņi bija precējušies tikai pāris gadus, viņi uztur kontaktus un ir palikuši labākie draugi.” 2024. gada augustā Džastins Terū saderinājās ar aktrisi Nikolu Braidonu Blūmu.

Džastins Terū ar draudzeni Nikolu Braidonu Blūmu Venēcijas kinofestivālā 2024

Avots arī piebildis, ka viņi “pārraksta šķirtu pāru attiecību noteikumus Holivudas stilā”. “Tas var šķist dīvaini parastiem cilvēkiem, taču jāatceras, ka Džena un Džastins nav vienkārši cilvēki!”