Keitija Perija nāk klajā ar pārsteidzošu atklāsmi par Madonnu
foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Keitija Perija un Madonna 2015. gadā.
Slavenības

Keitija Perija nāk klajā ar pārsteidzošu atklāsmi par Madonnu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Keitija Perija padalījusies ar interesantiem faktiem par popmūzikas karalieni Madonnu, kad viņa tikko bija uzsākusi karjeru mūzikas industrijā un iepazinusies ar slaveno superzvaigzni.

Keitija Perija nāk klajā ar pārsteidzošu atklāsmi ...

Keitija Perija, atzinīgi vērtējot Madonnu, nāca klajā ar pārsteidzošu atklāsmi par savu kolēģi. 39 gadus vecā dziedātāja, viesojoties Austrālijas TV šovā “The Project”, atcerējās tikšanos ar 66 gadus veco popmūzikas leģendu savas mūzikas karjeras sākumposmā. Keitija pastāstīja, ka Madonna bijusi “ļoti jauka”, tomēr viņa arī atzina, ka nebija viegli iegūt populārās dziedātājas “akceptu”. Hita “Dark Horse” izpildītāja paskaidroja, ka viņai vajadzējis nopelnīt popmūzikas karalienes atbalstu. “Nu, tas aizņēma kādu laiku, jo viņa (Madonna) mani pārbaudīja,” atklāja Keitija, piebilstot: “Un tad viņa kļuva pret mani ļoti jauka.”

Keitija Perija un Madonna kostīmu institūta “Met Gala” ballē 2015. gadā

Neatklājot, kā tieši Madonna viņu bija pārbaudījusi, kad abas iepazinās, Orlando Blūma dzīvesbiedre pauda prieku par sadarbību ar hita “Frozen” izpildītāju. “Viņa darīja to, ko Madonna dara,” komentēja Keitija. “Viņa mani uzaicināja uz ballīti, un mums vajadzēja kopā piedalīties fotosesijā, kas bija brīnišķīgi. Viņa ir pati lieliskākā.” Keitija arī atzina, ka par sava jaunākā albuma “143” iznākšanu ir pateicību parādā Madonnai.