Bēgšana turpinās - jau drīzumā pie skatītājiem nonāks pašmāju seriāla "Tunelis" jaunā sezona
foto: Publicitātes
Seriālam "Tunelis" klāt jau ceturtā sezona!
TV

Bēgšana turpinās - jau drīzumā pie skatītājiem nonāks pašmāju seriāla "Tunelis" jaunā sezona

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Populārais pašmāju seriāls “Tunelis” atgriežas pie skatītājiem ar ceturto sezonu, kas būs skatāma no 30. septembra. Lai arī Maijas Doveikas un Andra Buļa atveidotie varoņi ir izrāvušies ārpus aukstajiem cietuma mūriem, dzīšanās pēc brīvības turpinās arī brīdī, kad, šķiet, ka beidzot varēs uzelpot.

Bēgšana turpinās - jau drīzumā pie skatītājiem non...

Ceturtā sezona sākas ar Kārļa (Andris Bulis) un Džeinas (Maija Doveika) neveiksmīgu bēgšanas mēģinājumu uz ārzemēm. Pēc tam, kad salūst viņu laiva, pāris atgriežas Latvijā bez naudas, dokumentiem un rezerves plāna. Viņiem pa pēdām min ne vien policija, bet arī vecie cietuma priekšnieki – briesmas uzglūn teju no katra stūra. Kad strupceļš šķiet neizbēgams, uzrodas labdaris no Džeinas pagātnes, kurš piedāvā palīdzību un nogādā viņus drošībā uz Lietuvu. Tikai vēlāk varoņi saprot, ka nonākuši jaunās sprukās un viņiem, lai varētu cerēt uz brīvību, jāpaveic kaut kas pavisam pārgalvīgs.

Aizvadītajā sezonā seriāla fanus pārsteidza sieviešu cietuma sižeta līnija, kas seriāla stāstu padarīja vēl daudzveidīgāku un neparedzamāku. Jaunās sērijas skatītājus priecēs ne vien ar negaidītiem pavērsieniem un nerimstošu spriedzi, bet arī gleznainiem dabas skatiem no Latvijas un Lietuvas jūras piekrastes.

Ieskats seriāla "Tunelis" ceturtās sezonas filmēšanā

Ieskats pašmāju seriāla "Tunelis" ceturtās sezonas filmēšanā.

Jaunajā sezonā ekrānā uzmirdzēs gan iepriekšējās sezonās iepazītie aktieri un viņu atveidotie tēli - Andris Bulis (Kārlis), Maija Doveika (Džeina), Krišjānis Salmiņš (Haralds) Rolands Dovidaitis (Boss), Kaspars Gods (Ēvalds) Artis Drozdovs (Nils), Anna Šteina (Sveta), Intars Rešetins-Pētersons (Ernests). Pievienosies arī Latvijā labi zināmi aktieri – Ģirts Ķesteris, Evija Krūze, Jānis Āmanis un citi. Viņi šajā dinamiskajā, neatslābstošas spriedzes un adrenalīna pilnajā sezonā „ienesīs“ vēl vairāk krāsu un intrigu.

Pie seriāla veidošanas strādājusi Lietuvas producentu kompānija „Videometra” un Latvijas producentu kompānija „Seriālu mājas”, kas apvienojušās vienā  komandā.

Seriāla “Tunelis” ceturtā sezona "Go3" televīzijā nonāks 30. septembrī, bet līdz tam ikvienam ir iespēja noskatīties iepriekšējās sezonas un sērijas.