Princese Diāna būtu palīdzējusi Meganai Mārklai aizmukt no pils
foto: News Group/Shutterstock/ Vida Press
Karaļnama eksperte uzskata, ka princese Diāna ļoti labi saprastu prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas lēmumu pamest karaļnamu, un atbalstītu pāra centienus.
Slavenības

Princese Diāna būtu palīdzējusi Meganai Mārklai aizmukt no pils

Gerda Ansone

Jauns.lv

Eksperte skaidro, kāda, visticamāk, būtu bijusi princeses Diānas loma jaunākā dēla prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas karaļnama pamešanas drāmā.

Princese Diāna būtu palīdzējusi Meganai Mārklai ai...

Karaļnama eksperte Dženija Bonda sarunā ar britu žurnāla “OK!” reportieri atzinusi - ir pārliecināta, ka princese Diāna būtu palīdzējusi Meganai Mārklai un princim Harijam aiziet no karaliskās ģimenes, ja būtu bijusi dzīva. Bijusī Velsas princese, kura dzīvību zaudēja autokatastrofā 1997. gadā, būtu atbalstījusi Saseksas hercogu vēlmi pamest dzīvi karaļnamā, no kuras pāris oficiāli atteicās 2020. gada sākumā.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

Karaļnama eksperte žurnālam “OK!” norādījusi: “Viņa arī būtu darījusi visu iespējamo, lai atbalstītu Hariju un Meganu, un izjustu dziļu sapratni par viņu lēmumu veidot dzīvi ārpus pils sienām. Galu galā… viņa pati bija tam bruģējusi ceļu.”

Taču eksperte arīdzan atzīmējusi, ka princese Diāna nekad nebūtu pieļāvusi, ka viņas dēli tik ilgi dzīvo nesaskaņās viens ar otru. Runājot par princi Viljamu un princi Hariju, eksperte Bonda piebildusi: “Ja Diāna joprojām būtu šeit, es šaubos, ka plaisa abu brāļu attiecībās jebkad būtu kļuvusi tik dziļa. Viņa būtu atradusi veidu, kā likt viņiem saprast vienam otru un atrisināt viņu domstarpības.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.