"Forum Cinemas" noritēs dubulta pirmizrāde “Džokers: Neprāts diviem”
foto: Publicitātes foto
"Forum Cinemas".
Kino

"Forum Cinemas" noritēs dubulta pirmizrāde “Džokers: Neprāts diviem”

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Latvijas lielākais kinoteātris Forum Cinemas 2. oktobrī aicina uz krāšņu kino vakaru, ar īpašiem pirmizrāžu seansiem atzīmējot filmas “Džokers: Neprāts diviem” nonākšanu uz lielajiem ekrāniem. Biļetes pārdošanā no šodienas.

"Forum Cinemas" noritēs dubulta pirmizrāde “Džoker...

2. oktobrī Forum Cinemas sadarbībā ar “Kino Kults” un ACME film Latvija noritēs divi pirmizrāžu seansi trillerim – detektīvfilmai “Džokers: Neprāts diviem”. Kvēlākajiem DC franšīzes un Džokera tēla faniem būs iespēja vienā ekskluzīvā dubultseansā no plkst. 18:00 tikai Forum Cinemas, Baltijā lielākajā kinozālē PEPSI, vērot gan stāsta pirmo daļu “Džokers” (2019), gan arī – uzreiz pēc tās – jauno kinolenti. Savukārt dedzīgākie skatītāji, kuri alkst redzēt jauno filmu visātrāk, plkst. 19:00 tiek aicināti uz īpašo “Džokers: Neprāts diviem” pirmizrādi. Abos pasākumos skatītājus gaida pārsteigumi un īstas kino svinības filmas noskaņās.

Filma “Džokers: Neprāts diviem” (galvenajās lomās Vakīns Fīnikss un Lady Gaga) turpina filmas “Džokers” (2019) stāstu, kurš ieguvis arī divas “Oskaru” balvas. Jaunā kinolente vēsta par vēsta par Arturu Fleku, kurš ir ieslodzīts Ārkemā un gaida tiesas prāvu par noziegumiem, ko viņš pastrādājis kā Džokers. Vienlaikus cīnoties ar savu divējādo identitāti, Arturs ne tikai sastop īstu mīlestību, bet arī atklāj mūziku, kas vienmēr viņā mājojusi. Filmas lieliskais aktieru sastāvs un pirmās daļas sasniegumi padarījusi to par vienu no 2024. gada gaidītākajām kinolentēm kino entuziastu un kritiķu acīs.

Daudzzāļu Premium klases kinoteātris Forum Cinemas piedāvā plaša spektra repertuāru 2D un 3D formātā. Seansu klāstā iekļauti gan jaunākie Holivudas šedevri, gan klasiskais un Eiropas kino, kā arī dažādas kultūras norises. Biļetes uz “Džokers” dubultseansu un “Džokers: Neprāts diviem” īpašo pirmizrādi nopērkamas Forum Cinemas mobilajā lietotnē, mājaslapā forumcinemas.lv un kinoteātra biļešu kasēs.