Maestro Raimonda Paula mazmeitas Monikas bijušais līgavainis apprecējis citu
foto: no privātā arhīva
2020. gada vasarā armēnis Maikls Alojans Losandželosā bildināja Moniku Pedersenu. Monika teica jāvārdu un soctīklos parādīja saderināšanās gredzenu. 
Slavenības
2024. gada 10. septembrī, 06:08

Maestro Raimonda Paula mazmeitas Monikas bijušais līgavainis apprecējis citu

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto.

Maestro Raimonda Paula mazmeitas Monikas bijušais ...

Vēl tikai pirms četriem gadiem Losandželosā jaunā režisore Monika Pedersena jūsmīgi soctīklos dalījās priekā un publiskoja gan foto, gan video, paziņodama, ka pošas precēties ar mīļoto vīrieti, armēņu izcelsmes scenāristu Maiklu Alojanu. Monika atrādīja savu saderināšanās gredzenu un līksmi pieņēma apsveikumus saistībā ar nonākšanu līgavas statusā pēc divus gadus ilgas kopābūšanas. Sociālajā vietnē "Instagram" Monika bija izlikusi fotogrāfijas, kas uzņemtas mirkli pēc tam, kad mīļotais Maikls lūdzis viņas roku. Vienā no bildēm pāris bija redzams pie galda, kas rotāts ar rožu ziedlapiņām, krāšņu rožu pušķi un torti, uz kuras ar sarkaniem glazūras burtiem rakstīts: “Will you marry me?” (vai tu kļūsi par manu sievu? – no angļu val.). Monika bija atzinusies, ka kāzas vēlētos svinēt Latvijā, ievērojot gan latviešu, gan armēņu precību tradīcijas, tomēr līdz tam viņa ar Maiklu tā arī nenonāca, jo izšķīrās. Pēc attiecību izjukšanas Monika Pedersena atgriezās uz dzīvi Latvijā, kur gan profesionāli liek lietā Amerikā gūtās zināšanas režijā, gan kopā ar māsu Annamariju un mammu Aneti ikdienā atbalsta un ir līdzās vectētiņam komponistam Raimondam Paulam.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", tikmēr Monikas nesenais līgavainis Maikls nule kā kļuvis par precētu vīru, apņemot par sievu savu jauno izredzēto. Soctīklos Alojans publiskojis fotomirkļus no laulību ceremonijas, kas norisinājusies Grieķijā. Alojans savas precības nosaucis par armēņu kāzām, kas, visticamāk, nozīmē, ka arī viņa jaunajai sievai ir armēņu saknes.