Galaheri cenšas piesaistīt “The Beatles” leģendas dēlu, lai viņš pievienotos “Oasis” atgriešanās turnejai
foto: clubpaparazzi / BACKGRID/ Vida Press
Zaks Stārkijs.
Mūzika

Galaheri cenšas piesaistīt “The Beatles” leģendas dēlu, lai viņš pievienotos “Oasis” atgriešanās turnejai

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Bijušais britu grupas “Oasis” basģitārists Endijs Bells ir atgriezies uz grupas atkalapvienošanos. Viņš pievienosies ģitāristiem Polam Artūram un Džemam Arčeram kopā ar Noelu un Laeimu Galaheriem, kad nākamā gada jūlijā sāksies grupas atgriešanās koncerti.

Galaheri cenšas piesaistīt “The Beatles” leģendas ...

Grupai tuvu stāvoši cilvēki stāsta, ka visi trīs mūziķi ir apstiprinājuši 19 koncertu norisi, un viņi vēlas, lai pie bungām atkal spēlētu "The Beatles" dalībnieka Ringo Stāra dēls Zaks Stārkijs.

Kāds avots sacīja: “Noels un Laeims pamazām atkal saliek kopā “Oasis”, un viņi cer piesaistīt Zaku pie bungām. Endijs ir apstiprinājis, ka tagad ir brīvs uz turneju, un arī Pols un Džems ir parakstījuši pieteikumus.”

“Alans Vaits, kurš bija “Oasis” bundzinieks līdz 2004. gadam, neatgriežas. Zaks, iespējams, bija labākais “Oasis” koncertējošais bundzinieks, un viņa atgriešanās būtu pārsteidzoša,” pauž avots.

Gadu gaitā “Oasis” sastāvs ir vairākkārt mainījies. Sākotnējais bundzinieks Tonijs Makarrols aizgāja no grupas 1995. gadā, bet viņa vietu līdz 2004. gadam ieņēma Alans Vaits. Pēc pieciem gadiem pievienojās Zaks, kurš spēlēja līdz 2008. gadam, kad pirms grupas izjukšanas 2009. gadā bungu vālītes pārņēma Kriss Šarroks.