Princis Viljams un princese Ketrīna reaģē uz prinča Harija prasību par atvainošanos
foto: Vida Press
Princis Viljams, princese Ketrīna un princis Harijs 2017. gadā.
Slavenības
2024. gada 7. septembrī, 10:10

Princis Viljams un princese Ketrīna reaģē uz prinča Harija prasību par atvainošanos

Jauns.lv

Velsas princim Viljamam un princesei Ketrīnai pietuvināti avoti pastāstījuši par karaliskā pāra reakciju uz baumām par Saseksas hercoga prinča Harija sagaidāmo atgriešanos ģimenē.

Princis Viljams un princese Ketrīna reaģē uz prinč...

Princis Viljams un Keita Midltone ieņēmuši stingru nostāju par prinča Harija atgriešanās iespējamību, kad hercogs pieprasa brāļa atvainošanos. Tiek ziņots, ka Velsas princis un princese nolēmuši saglabāt distanci no Harija, jo “pamatoti baidās” no jauna tikt nodoti.

Viljamam un Ketrīnai pietuvināts avots atklājis, ka viņi ir izslēguši jebkādu izlīguma iespēju ar Saseksas hercogu, liekot saprast, ka Velsas princim nav nodoma atbildēt uz Harija prasību pēc atvainošanās. Paziņa turklāt piebildis, ka Viljams un Keita neapsvērs atkalapvienošanos ar Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu, kamēr paši nesaņems oficiālu atvainošanos.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

Iekšējās informācijas avots vērsis uzmanību uz to, ka pāris joprojām raizējas par dziļi personiskajām lietām, ko Harijs atklāja savos skandalozajos memuāros “Liekais”. Grāmatā viņš stāstīja gan par strīdiem ar Viljamu, gan kritizēja Ketrīnu.

Sarunā ar izdevumu “Daily Mail”, karaļnamam pietuvinātā persona izteikusies, ka Viljamam un Ketrīnai nav ne mazākās vēlmes atkal apvienoties ar Hariju, lai gan Velsas prinča ceļš nesen krustojās ar brāli, kad abi Anglijā apmeklēja sava onkuļa bēres. Reiz tik tuvie brāļi dievkalpojuma laikā sēdējuši baznīcā atstatus viens no otra un lorda Roberta Felovsa bērēs nav pārmijuši ne vārda.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

“Atkalapvienošanās nenotiks, kamēr Harijs un Megana neatvainosies Viņu Karaliskajām Augstībām par visu, ko viņi ir pateikuši,” piebildis avots. “Un nekas neliecina, ka tas varētu notikt.” Viljama paziņa atzīmējis, ka uzticēšanās starp abiem brāļiem ir sagrauta, kas attiecīgi apgrūtina karaliskās ģimenes pārstāvjiem pat domāt par izlīgumu. “Grūti domāt par atkalapvienošanos,” viņš izteicies. “Kā gan tā varētu īstenoties, ja Viljamam un Ketrīnai ir pamatotas bailes, ka jebkas, ko viņi saka, varētu parādīties kādā topošā grāmatā vai TV programmā.”