1dienas
19stundas
27minūtes
25sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Māris Zanders pārsteigts, ka viņam ziemas spelgonī nozog velosipēdu
Māris Zanders, kurš velosipēda mugurā kāpj kā ziemu, tā vasaru, pirmo reizi mūžā palicis bez sava divriteņa. Zagļi tikuši pat līdz viņam.
Slavenības

Māris Zanders pārsteigts, ka viņam ziemas spelgonī nozog velosipēdu

Jauns.lv

Žurnālistam, Rīga TV 24 politiskā raidījuma „Kur tas suns aprakts?” analītiķim Mārim Zanderam, neskatoties uz to, ka ārā valda sniegs un sals, nozagts velosipēds.

Māris Zanders pārsteigts, ka viņam ziemas spelgonī...

Zanders ir viens no tiem velobraucējiem, kas pedāļus min gan vasarā, kad spīd saule un pārvietošanās ar divriteņu transporta līdzekli ir patīkama, gan ziemā, kad ietves ir slidenākas par hokeja laukumiem. Šādi praktizē viņš jau daudzus gadus, un, kā izrādās, līdz šim vēl ne reizi viņam nav gadījies patrāpīties pa velosipēdu zagļu tvērieniem.

Nu tas ir noticis, un vakar Zanders pirmo reizi dzīvē palika bez sava uzticamā pārvietošanās līdzekļa – riteņa, kas bijis uzticams ceļabiedrs, kurš aprīkots ar glaunām riepām. Viņš par notikušo pauda sašutumu sociālajos tīklos: „Apbrīnojami - riteņus zog arī ziemā... Vai ir padoms, kur nopirkt piemērotu braukšanai arī ziemā (riepas)?” Padomi Mārim sāka birt kā no pārpilnības raga.

Kasjauns.lv/ Foto: Rojs Maizītis