Tikai 3 zodiaka zīmes spēj ātri notievēt - katrai ir savs noslēpums!
foto: Shutterstock
Dvīņi ātri pielāgojas izmaiņām un atrod veidu, kas ideāli piestāv tieši viņiem. Tas viņiem ļauj ne tikai notievēt, bet arī izbaudīt procesu.
Trakā pasaule

Tikai 3 zodiaka zīmes spēj ātri notievēt - katrai ir savs noslēpums!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Daži cilvēki var mēnešiem ilgi cīnīties ar liekajiem kilogramiem, bet citi - nomest svaru ļoti viegli, it kā tā būtu parasta lieta. Šīs trīs zodiaka zīmes, pateicoties savām īpašajām rakstura iezīmēm, var notievēt ātrāk par citām. Kuras tās ir?

Tikai 3 zodiaka zīmes spēj ātri notievēt - katrai ...

Auni ir zodiaka cīnītāji. Viņi neprot dzīvot bez izaicinājumiem, un viņu spēks slēpjas vēlmē pierādīt sev un citiem, ka viņiem nav neiespējamu lietu. Viņiem nav vajadzīgas garas lekcijas par veselīgu uzturu vai atgādinājumi par treniņiem - atliek vien pateikt "vai spēsi", kā Auni jau ir uz skrejceliņa. Viņu noslēpums ir tas, ka viņi tievēšanu pārvērš par sacensību, un nevienam nepatīk uzvarēt vairāk par Aunu.

Dvīņi ir zīme, kas necieš vienmuļību. Viņiem jebkura rutīna ir ienaidnieks. Tāpēc viņu noslēpums ir tāds, ka viņi nebaidās eksperimentēt. Kad Dvīņi nolemj notievēt, viņi izmēģina dažādas metodes: šodien tā ir joga, rīt - intensīvi treniņi, parīt - intervāla badošanās. Viņi ātri pielāgojas izmaiņām un atrod veidu, kas ideāli piestāv tieši viņiem. Tas viņiem ļauj ne tikai notievēt, bet arī izbaudīt procesu.

Jaunavai piemīt neticama disciplīna un pedantisms. Izvirzot sev mērķi, tā sāk rīkoties sistemātiski un ar prātu. To noslēpums ir katra soļa plānošanā: sākot ar pārtikas iegādi un beidzot ar treniņu grafiku. Jaunava detalizēti analizē savus sasniegumus un pilnveido savu stratēģiju, līdz sasniegs ideālu rezultātu. Tā nepakļaujas impulsiem, un tieši šis dzelzs raksturs ļauj zaudēt svaru ātri un efektīvi, raksta Meta.