Madonna saviem "rotaļu puisēniem" rīko atlasi, līdz atrod sev īsto
foto: CAMERA PRESS/Marcelo Correia / Vida Press
66 gadus vecā popmūzikas karaliene Madonna.
Slavenības

Madonna saviem "rotaļu puisēniem" rīko atlasi, līdz atrod sev īsto

Gerda Ansone

Jauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna šobrīd necenšas pievērst sabiedrības uzmanību savām jaunajām romantiskajām attiecībām. Pēc šķiršanās no audžudēla Deivida boksa trenera, 29 gadus vecā Džoša Popera dziedātājas dzīvē atkal ir jauns rotaļu puisēns - 28 vecais futbolists Akīms Moriss. Turklāt Madonna pilnībā kontrolē sava "rotaļu puisēna" dzīvi.

Madonna saviem "rotaļu puisēniem" rīko atlasi, līd...

Kāds dziedātājai tuvu stāvošs cilvēks, kurš vēlējies palikt anonīms, izdevumam “Life & Style” pastāstījis par popmūzikas karalienes visnotaļ lietišķo pieeju romantiskajām attiecībām. “Madonna nedaudz atpūtās pēc šķiršanās no Džoša [Poppera], bet tagad viņa ir atgriezusies pie savas vecās rutīnas, kad rīko tādu kā puišu atlasi, līdz atrod sev īsto rotaļu puisēnu.”

66 gadus vecā Madonna ar jauno rotaļu puisēnu 28 gadus veco Akīmu Morisu

“Viņa tā dara jau kopš šķiršanās no Gaja Ričija pirms 20 gadiem,” par 66 gadus veco popzvaigzni, kura satiekas ar 28 gadus veco futbolistu, atklājusi uzticības persona. “Viņa pēc tam zvērēja, ka nekad vairs neļaus savai sirdij pārāk iesaistīties, jo viņu sagrāva laulības šķiršana. Tāpēc tagad viņa izturas pret savu mīlas dzīvi tāpat kā pret jebkuru citu biznesa darījumu.”

“Madonna panākusi, ka viņš strādā par viņas asistentu, tāpēc viņš vienmēr ir viņas rīcībā ikreiz, kad viņai ir kaut kas vajadzīgs,” paskaidrojis avots. “Akīms veic darbus viņas un viņas bērnu uzdevumā, pieraksta, ja viņai pēkšņi radusies kāda radoša ideja vai arī viņa vēlas nosūtīt epastu, pat, ja tas ir nakts vidū,” paskaidrojis avots.

Tēmas