Lady Gaga ir laimīga. Ieradusies Venēcija kopā ar līgavaini un lepojas ar gredzenu ar milzu briljantu
foto: Aissaoui Nacer / MEGA / Vida Press
Lady Gaga uzlika roku uz krūtīm, visā krāšņumā demonstrējot saderināšanās gredzenu ar milzīgu briljantu, ko viņai pasniedzis 46 gadus vecs uzņēmējs.
Slavenības

Lady Gaga ir laimīga. Ieradusies Venēcija kopā ar līgavaini un lepojas ar gredzenu ar milzu briljantu

Gerda Ansone

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Lady Gaga, kuras dzīslās rit itāliešu asinis, ieradusies savā vēsturiskajā dzimtenē, lai piedalītos 81. Venēcijas kinofestivālā. Zvaigzne staroja aiz laimes!

Lady Gaga ir laimīga. Ieradusies Venēcija kopā ar ...

Dziedātāja Lady Gaga nofotografēta brīdī, kad kopā ar savu draugu Maiklu Polanski izkāpa no automašīnas. Popzvaigzne bija ģērbusies melna zīda mini kleitā ar zirnīšu rakstu. Tērpu papildināja  josta ar lielu banti no tā paša auduma. Savu romantisko koptēlu Lady Gaga bija papildinājusi ar tumši pelēkām zeķubiksēm un melnām augstpapēžu laiviņām.

Lady Gaga ar līgavaini ierodas Venēcijas kinofestivālā 2024 un parāda saderināšanās gredzenu

Pozējot kamerām, abi mīlnieki sadevās rokās. Jau esot laivā sešu “Grammy” balvu ieguvēja pieliecās tuvāk līgavainim un publiski noskūpstīja viņu uz lūpām. Redzot savā virzienā vērstās fotogrāfu kameras, Lady Gaga uzlika roku uz krūtīm, visā krāšņumā demonstrējot saderināšanās gredzenu ar lielu briljantu, ko viņai pasniedzis 46 gadus vecais uzņēmējs.

Lady Gaga par saderināšanos paziņoja Parīzes olimpisko spēļu laikā šā gada jūlijā. Sarunā ar Francijas premjerministru Gabrielu Atālu viņa iepazīstināja ar Maiklu kā savu līgavaini. Turklāt filmas “Zvaigzne ir dzimusi” (“A Star Is Born”) zvaigznes paziņas izteikušies, ka dziedātājas roku Maikls esot lūdzis jau vairākus mēnešus iepriekš. Viņš saderināšanās gredzenu mīļotajai esot pasniedzis 38. dzimšanas dienā, kas bija 28. martā.

foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID/ Vida Press
Lady Gaga saderināšanās gredzens.
Lady Gaga saderināšanās gredzens.

Avoti vēsta, ka Lady Gaga un Maikls Polanski jau plānojot svinības. “Visi ir sajūsmā par viņu gaidāmajām kāzām. Maikls ir saviļņots un atbalsta viņas karjeru. Viņš nevar ciest būt uzmanības centrā, taču ļauj viņai mirdzēt,” paziņas teikto citē izdevums “Page Six”.

Venēcijas kinofestivālā Lady Gaga, kura ir arī “Oskara” balvas laureāte, ieradusies, lai reklamētu savu jaunāko filmu “Džokers: Neprāts diviem” (“Joker: Folie à Deux”). Ekranizējums ir režisora Toda Filipsa muzikāli psiholoģisks trilleris, kas ir turpinājums 2019. gadā izdotajai filmai “Džokers”. Galveno lomu atkal atveidojis Hoakins Fēnikss, savukārt Lady Gaga iejutusies Hārlijas Kvinnas tēlā. Filmu kinoteātros paredzēts demonstrēt no 4. oktobra.

foto: Newspress / BACKGRID/ Vida Press
Lady Gaga un Maikls Polanskis.
Lady Gaga un Maikls Polanskis.