Larisa Doļina lūgusi valsts aizsardzību
foto: Picvario Media, LLC / Alamy/ Vida Press
Larisa Doļina koncertā Krimā 2022. gadā.
Slavenības
2024. gada 7. septembrī, 06:25

Larisa Doļina lūgusi valsts aizsardzību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krievijas dziedātāja un kaislīga Vladimira Putina atbalstītāja Larisa Doļina, kura nesen kļuva par krāpnieku upuri, lūgusi valsts aizsardzību.

Larisa Doļina lūgusi valsts aizsardzību...

68 gadus vecā dziedātāja sūdzējusies par draudiem, ko saņem "Telegram", vēsta UNIAN. Tur it kā lietotājs ar vārdu Pāvels Kurenkovs raksta solījumus, ka nogalinās viņu un ģimeni vai nodarīs smagu kaitējumu veselībai. Viņa arī apgalvo, ka sūtītājs pieprasa nekavējoties atbrīvot dzīvokli, kuru nesen diktatora atbalstītājai piespieduši pārdot krāpnieki. Ja viņa to nedarīs, tad it kā viss beigsies traģiski.

Tāpēc krieviete baidās, ka draudi var kļūt par realitāti. Viņa lūdz piešķirt viņai, mazmeitai un meitai valsts aizsardzību, kā arī apsargāt viņas mājokli un īpašumus. Tomēr pagaidām nav saņēmusi atbildi no orgāniem. Starp citu, nesen atklātībā nonāca arī audio ieraksts, kurā viņa histēriski stāsta par sava "Instagram" konta uzlaušanu.

Ko Larisa Doļina saka par karu Ukrainā

Larisa Doļina, kuras bērnība pagāja Odesā, aktīvi atbalsta nelikumīgo karu pret Ukrainu. Uzsākot pilna mēroga iebrukumu, viņa piedalījās propagandas dziesmas "Celsimies kājās" ierakstā. Vēlāk putiniste paziņoja, ka "bijušās Odesas" vairs nav, bet par savu valsti viņa uzskata Krieviju. Viņai liegta iebraukšana Ukrainā un Latvijā. Doļina nonākusi Kanādas sankciju sarakstos. Kas attiecas uz krāpnieku skandālu, augustā viņas "Instagram" parādījās negaidīts paziņojums par atbalstu Ukrainai.

Tajā tika runāts arī par lielu ziedojumu Ukrainas speciālo uzdevumu brigādei "Azov". Taču vēlāk Doļina sūdzējās par it kā noziedznieku krāpnieciskām darbībām no Ukrainas. Viņa par 112 miljoniem rubļu (1,2 miljoni eiro) pārdeva dzīvokli Maskavas centrā, kā arī par 50 miljoniem rubļu (505 751 eiro) ieķīlāja savu vasarnīcu. Pēc viņas teiktā, nezināmie viņu pārliecinājuši daļu naudas nodot skaidrā, daļu - ar bankas pārskaitījumiem, bet viņa uzreiz nav sapratusi, ka ir apkrāpta.