FOTO. Džordžs Klūnijs pirmizrādes vakarā steidz palīgā pakritušam fotogrāfam un pats ķeras pie bildēšanas
foto: ddp/Instar / Vida Press
Pēc tam, kad palīdzējis nokritušam fotogrāfam piecelties, Džordžs Klūnijs pats ķeras pie kameras.
Slavenības
2024. gada 2. septembrī, 16:16

FOTO. Džordžs Klūnijs pirmizrādes vakarā steidz palīgā pakritušam fotogrāfam un pats ķeras pie bildēšanas

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Džordžs Klūnijs nevilcinājās ne mirkli un steidzās palīgā preses fotogrāfam, kurš pakrita viņa jaunākās filmas “Vilki” (“Wolves”) pirmizrādes vakarā Venēcijas kinofestivālā. Fotogrāfam piecelties palīdzēja arī aktiera dzīvesbiedre cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija.

FOTO. Džordžs Klūnijs pirmizrādes vakarā steidz pa...

63 gadus vecais Holivudas aktieris svētdien kopā ar sievu Amalu Klūniju gāja pa sarkano paklāju filmas pirmizrādes vakarā Venēcijā, kad pamanīja negadījumu un ātri piesteidzās palīgā. “Oskara” balvas laureāts pietupās un pasniedza roku, palīdzot fotogrāfam atkal piecelties kājās. Vīram palīdzēja arī viņa 46 gadus vecā dzīvesbiedre.

Džordžs Klūnijs palīdz pakritušam fotogrāfam un amizierējas uz sarkanā paklāja

Pēc tam Džordžs parūpējās, lai fotogrāfs iegūtu virkni lielisku kadru. Viņš rādīja smieklīgas grimases, iepozēja kopā ar pārējiem fotogrāfiem un pēc tam pats ņēma rokās kameru un sāka bildēt apkārtējos. Kamēr Klūnijs iestudēja mazo teātri uz sarkanā paklāja, viņa sieva Amala stāvēja līdzās un ar smaidu visā noskatījās. Cilvēktiesību advokāte, kā ierasts, bija ģērbusies ļoti eleganti, filmas pirmizrādes pasākumam izvēloties maigi dzeltenu vakarkleitu ar korsetes augšdaļu, kas vēl vairāk akcentēja viņas nevainojamo figūru. Kleita bija darināta no smalkām mežģīnēm un tai bija krāšņa kupla svārku daļa. Matus Amala bija ieveidojusi vieglās cirtās, bet koptēlu papildinājusi ar spožu “clutch” somiņu. Kad negadījums ar fotogrāfu bija novērsts, Amala, aplikusi roku vīram, pozēja uz sarkanā paklāja ilgi gaidītās filmas pirmizrādes vakarā. Pāris izskatījās tikpat mīlošs kā vienmēr.

Kino ekranizējumā Džordžs Klūnijs pievienojas Bredam Pitam, lai tēlotu speciālistus, kuri negaidīti nolīgti vienam un tam pašam darbam – lai atbrīvotos no līķa viesnīcas numurā. Abi aktieri katrs par lomu esot saņēmuši 35 miljonus dolāru. Tieši viņi uzstājuši, ka filmai jābūt skatāmai kinoteātros, nevis tikai straumēšanas platformā. Zinātāji apgalvo, ka filma kompānijai “Apple” izmaksājusi 200 miljonus ASV dolāru.