Atklāts, kāpēc Džastins un Heilija Bīberi izvēlējušies dēlam tik vienkāršu vārdu
foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Jaunie vecāki Džastins un Heilija Bīberi.
Slavenības
2024. gada 1. septembrī, 10:53

Atklāts, kāpēc Džastins un Heilija Bīberi izvēlējušies dēlam tik vienkāršu vārdu

Gerda Ansone

Jauns.lv

24. augustā kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers padalījās ar priecīgu notikumu: viņa sieva Heilija laidusi pasaulē pirmdzimto. “Instagram” dziedātājs publicējis aizkustinošu fotogrāfiju, kurā modele tur mazuļa mazo kājiņu. Viņš arī atklājis bērnam doto vārdu. Tagad zināms, kāpēc bijusi šāda izvēle.

Atklāts, kāpēc Džastins un Heilija Bīberi izvēlēju...

Pie fotogrāfijas Džastins Bībers uzrakstījis vienkāršu, bet jēgpilnu vēstījumu: “Laipni lūgts mājās.” Viņš uzreiz arī atklājis dēla vārdu, kliedējot izskanējušās baumas un minējumus: puisēnam dots vārds Džeks Blūzs Bībers.

Spriežot pēc vētrainajām diskusijām tīmeklī, fani gaidījuši eksotiskāka vārda izvēli. Īpaši pēc tam, kad paklīda runas – ja pārim piedzimtu meitenīte, potenciālo vārdu sarakstā būtu Plum (Plūme) un Blossom (Zieds). Taču arī Džeks Blūzs (Jack Blues) izrādījusies gana interesanta izvēle. Vārds Džeks netika izvēlēts nejauši: tas sakrīt ar Džastina tēva Džeremija Bībera otro vārdu. Tagad ģimenē ir trīs vīriešu paaudzes ar iniciāļiem “JB”.

Saskaņā ar jaundzimušo vārdu reģistru ASV, zēna vārds Džeks kļūst aizvien populārāks un šobrīd ierindojas 14. vietā populārāko skaitā. Savukārt Blūzs pagaidām ir liels retums un nav atrodams pat populārāko 1000. vārdu sarakstā. Zīmola “Rhode Beauty” dibinātāja Heilija Bībere pagaidām nav nākusi klajā ar publiskus paziņojumus par sava mazuļa piedzimšanu, taču savos “Instagram” stāstos ir padalījusies ar vīra ierakstu soctīklos.

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā