Atklāts patiesais iemesls, kāpēc popzvaigzne Adele vēl nav apprecējusies
foto: Spidey / BACKGRID/ Vida Press
Adele un viņas mīļotais vīrietis Ričs Pols.
Slavenības

Atklāts patiesais iemesls, kāpēc popzvaigzne Adele vēl nav apprecējusies

Gerda Ansone

Jauns.lv

Britu dziedātāja Adele (36) ir laimīga attiecībās ar Riču Polu, bet ar kāzām vilcinās. Taču ne tāpēc, ka būtu pārliecināta, ka zīmogs pasē neko nemaina. Kāds ir patiesais iemesls, kāpēc Adele vēl nav apprecējusies?

Atklāts patiesais iemesls, kāpēc popzvaigzne Adele...

Dziedātāja Adele ir pārliecināta par attiecību stiprumu ar savu mīļoto vīrieti amerikāņu sporta aģentu Riču Polu, un zinātāji teic, ka tagad gan kāzas būšot jau drīz. Kāds paziņa izdevumam “Life & Style” pastāstījis, ka popzvaigzne vilcinājusies ar zvēresta došanu altāra priekšā, jo to kavējusi viņas piesātinātā karjera. Informācijas avots publikācijā norādījis: “Iemesls, kāpēc viņa vilcinājās ar precēšanos bija viņas darba grafiks.”

Turpinājumā paziņa paskaidrojis: “Viņai bija pārāk daudz darāmā: vispirms rezidentūras šovi Lasvegasā un pēc tam lielā vasaras koncertu sērija Minhenē. Viņa negribēja iespiest kāzas tam visam pa vidu.” Avots arī apgalvojis, ka tagad, kad viņas darbu grafiks vairs nav tik saspringts, izcilās balss īpašniece nevarot vien sagaidīt, kad varēs dzirdēt kāzu zvanus. Paziņa norādījis: “Viņa grib tam veltīt pienācīgu uzmanību un pilnībā visu izbaudīt. Viņa jūtas atvieglota, ka visbeidzot tas var notikt.”

“Viņa apzināti ļāva šīm runām izplatīties, lai varētu labot tenkas par to, ka viņas idillē iezagušās problēmas, kas pēc viņas apgalvojumiem ir pilnīgi nepatiesas un rautas no zila gaisa,” noslēdza pārim pietuvinātā persona, piebilstot: “Patiesība ir tāda, ka viņi ir laimīgāki nekā jebkad agrāk un Ričs ir viņas stiprā klints.”