Reaģējot uz negācijām, organizatori Kiviču izslēdz no festivāla “Ezīšfests” programmas
foto: Instagram/Andris Kivičs
Andris Kivičs.
Festivāli

Reaģējot uz negācijām, organizatori Kiviču izslēdz no festivāla “Ezīšfests” programmas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šo sestdien, 24. augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā jau 12. gadu norisināsies urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”. Lai arī vēl nesen festivāla rīkotāji pēdējā brīdī izziņoja savus slepenos māksliniekus, tostarp paziņojot, ka festivālā uzstāsies mūziķis Andris Kivičs, tagad skandalozais mākslinieks no festivāla programmas izslēgts.

Reaģējot uz negācijām, organizatori Kiviču izslēdz...

“Saņemot neskaitāmas ziņas no mūsu mīļajiem draugiem un atbalstītājiem, esam nolēmuši Ezīšfesta programmā veikt izmaiņas - uz Miera skatuves plkst. 00.15 kāps perkusiju meistari no Brazīlijas nalataproject . Informējam, ka Andra Kiviča uzstāšanās ir atcelta,” vēsta festivāla organizatori.

Festivāla organizatori citviet sociālajos tīklos norādījuši:"Jāatzīst, ka mēs, kā jau Ezītis, bijām tīti miglā un nebijām informēti par Andra publisko izteikumu, draudu un darbību apmēru. Mums viņš bija Andris Kivičs, kurš savulaik ir sacerējis brīnišķīgas dziesmas un uzstājies vienā no mūsu pirmajiem festivāliem. Veicot dziļāku faktu izpēti un redzot lielo negāciju apjomu, nolēmām mīļā miera un drošības labad atcelt šī mākslinieka uzstāšanos."

Uz četrām dažādām festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā 30 dažādi mākslinieki, tai skaitā daudzveidīgu talantu bagātā repa apvienība “Singapūras satīns”, duo, kurš vienaldzīgu neatstās nevienu – “Mauku Sencis un Grandmasters Neons”, hiphopa pionieru STA dalībnieks Kurts, “Mauzoleju Muuzika”, pašmāju alternatīvā roka / post – hardcore grupa “Sever”, latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi, pankroka apvienības „Inokentijs Mārpls”, “PND” un mūžīgie romantiķi “Čipsis un Dullais”. Programmu papildinās arī grupas “Audiokvartāls”, “Dzirnavnieki”, “All Day Long”, enerģiskais roka trio “Indygo”, ironiski pievilcīgie “Athodi Brīnumzemē”, “Jūdas graši”, šī gada Supernovas fināla jaunatklājums “24. Avēnija”, veiklo pirkstu īpašnieks, ģitārists Gints Smukais, Idus Abra un daudzi citi, bet kārtīgu zaļumballi iegriezīs grupa Easy Jar. 

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.