"Eju sarežģītu ceļu privātajā dzīvē," Anna Sedokova atbild uz Jāņa Timmas apsūdzībām
foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video
Anna Sedokova vienmēr pikantā tēlā.
Slavenības

"Eju sarežģītu ceļu privātajā dzīvē," Anna Sedokova atbild uz Jāņa Timmas apsūdzībām

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pavisam nesen Annas Sedokovas vīrs basketbolists Jānis Timma publiski apsūdzēja viņu mantkārībā un naudas mīlestībā. Pēc visa spriežot laulātie pārdzīvo ne tos labākos laikus savās attiecībās.

"Eju sarežģītu ceļu privātajā dzīvē," Anna Sedokov...

Dažas dienas Anna izvēlējās neatbildēt uz izredzētā pretenzijām, bet tagad devusi ziņu par sevi, norādot, ka pārdzīvo sarežģītus laikus. "Sveiks. Es eju sarežģītu transformācijas ceļu. Sarežģīts ceļš privātajā dzīvē. Bet nevēlos pagaidām sniegt nekādus komentārus. Gribu domāt pozitīvi un atrast visvienkāršākajās situācijās labo. Mēs taču vienmēr tā esam darījuši, vai ne?" personīgajā blogā norāda 41 gadu vecā izpildītāja.

Iepriekš 32 gadus vecais latviešu sportists savos "Instagram" īsajos stāstos, kas saglabājas 24 stundas, paziņoja: "Neticu nevienam tavam vārdam. Visu, ko mēs būvējām, tu samainīji pret naudu. Mīlestība bez naudas nepastāv. Es ļoti gribētu daudz ko pateikt. Tas cilvēks zina, ko es gribu teikt. Un lai es esmu gļēvulis, ka esmu padevies." Viņš arī uzrakstījis, lai kāds parūpējas par viņu suni Bu, un neatstāj viņu ar Annu. Vēlāk visus ziņojumus Timma izdzēsa.

Sedokova un Timma laulībā dzīvo četrus gadus, pa šo laiku ne reizi vien strīdējušies un šķīrušies, bet vienmēr samierinājušies. Nesen Anna brauca šķirties no sportista, tomēr beigās pāris pamanījās atrast kopīgu valodu. Kas tagad noticis starp viņiem - atliek tikai minēt.

"Nonācām strupceļā. Jānis gribēja katru dienu trenēties, bet man gribējās būt kopā ar ģimeni. Ja agrāk es uzstājos, bet viņš spēlēja, tad tagad mēs abi apsēdāmies mājās... viss bija savādāk. Man bija neērti, slikti, bet viņam - normāli. Un kas galu galā sanāca? Mēs viens otru burtiski apēdām... Mēs tiešā veidā jau šķīrāmies. Tagad, paldies Dievam, viss ir nokārtojies. Ceru, ka tas būs uz visiem laikiem. Bet mums bija ļoti slikti vienam ar otru," vaļsirdīgi bilda skatuves māksliniece. Iespējams, laulātajiem traucē ilgstošā atšķirtība - basketbolists dzīvo Amerikā, kamēr māksliniece aktīvi būvē karjeru Krievijā.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.