Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
FOTO: Zoja Kravica uz sarkanā paklāja pozē ar savu draugu Čeningu Tatumu un tēti Leniju Kravicu
foto: Vida Press
Zoja Kravica ar mīļoto vīrieti Čeningu Tatumu un tēti Leniju Kravicu.
Slavenības

FOTO: Zoja Kravica uz sarkanā paklāja pozē ar savu draugu Čeningu Tatumu un tēti Leniju Kravicu

Gerda Ansone

Jauns.lv

35 gadus vecā aktrise Zoja Kravica - mūziķa Lenija Kravica meita - apmeklējusi kārtējo pasākumu, kas veltīts filmai “Blink Twice”. Šoreiz filmas pirmizrāde notika Londonā.

FOTO: Zoja Kravica uz sarkanā paklāja pozē ar savu...

Sarkanā paklāja pasākumu Zoja Kravica apmeklēja sarkanā kleitā, ko darinājis modes nams “Saint Laurent”, ar kuru viņa jau sen sadarbojas. Tērpu viņai piemeklējis stilists Endrjū Mukamals, kurš bija atbildīgs par visiem Margotas Robija tērpiem, kad viņa piedalījās filmas “Bārbija” reklāmas pasākumos. Tā bija taisna līdz zemei gara zīda kleita, kuru rotāja tikai smalka jostiņa ar sprādzi. Krūšturi zem šīs kleitas aktrise nebija uzlikusi, ko uzkrītoši akcentēja smalkais un plānais audums.

Zvaigzne koptēlu bija papildinājusi ar augstā mezglā saņemtiem matiem, grimu ar brūnu lūpu krāsu, kā arī rotaslietām ar briljantiem. Taču vislielāko uzmanību piesaistīja zelta gredzens ar milzīgu akmeni, ko viņa nēsāja uz zeltneša. Visticamāk, šis ir saderināšanās gredzens. Pērnā gada rudenī vairāki ārvalstu plašsaziņas līdzekļi, to skaitā slavenību žurnāls “People”, rakstīja, ka pāris esot saderinājies. Abi oficiāli šādu ziņu nav izplatījuši. Uz sarkanā paklāja Zoja izgāja kopā ar savu draugu aktieri Čeningu Tatumu, kurš jaunajā filmā atveido galveno lomu. Pāris fotogrāfijām pozēja apskāvies.

foto: Brett D. Cove / SplashNews.com/ Vida Press
Zojas Kravicas zeltnesī mirdz skaists gredzentiņš.
Zojas Kravicas zeltnesī mirdz skaists gredzentiņš.

Atbalstīt Zoju bija ieradies arī viņas tēvs rokmūziķis Lenijs Kravics. Viņš  bija ģērbies pelēkā uzvalkā un uzlicis saulesbrilles.