Fani izkalkulējuši, ka Heilijas un Džastina Bīberu bērns dzimis ŠAJĀ dienā
foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Džastins un Heilija Bīberi šā gada jūnijā.
Slavenības
2024. gada 20. augustā, 15:29

Fani izkalkulējuši, ka Heilijas un Džastina Bīberu bērns dzimis ŠAJĀ dienā

Gerda Ansone

Jauns.lv

Heilijas Bīberes jaunākais ieraksts sociālajos tīklos mudinājis fanus izteikt pieņēmumus, ka modele slēptā veidā esot darījusi zināmu, ka viņas un kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera bērns jau ir piedzimis. Esot tikai jāgaida, kad viņa to apstiprinās oficiāli.

Fani izkalkulējuši, ka Heilijas un Džastina Bīberu...

Heilija Bībere uzkurinājusi spekulācijas, ka, viņa, iespējams, jau laidusi pasaulē savu pirmo bērnu. Svētdien modele savos “Instagram” stāstos ievietojusi noslēpumainu vēstījumu, kuru daudzi fani interpretējuši kā mājienu par mazuļa nākšanu pasaulē. Par to raksta izdevums “The Sun”.

Savā ierakstā Heilija dalījās ar retrospektīvu foto, reklamējot savu skaistumkopšanas produktu līniju “Rhode Skin”. Pie tā viņa bija pievienojusi komentāru “Kāds pārsteigums” un dažas emocijzīmes. Tas fanus pamudinājis izteikt pieņēmumus, ka šādi viņa, iespējams, noslēpumaini paziņojusi par bērna piedzimšanu.

Fani arīdzan atzīmējuši, ka Heilijas nesenā darbība sociālajos medijos aprobežojusies ar vecāku saturu vai ziņām, kas saistītas ar viņas skaistumkopšanas zīmolu “Rhode”. Iepriekšējā ziņa viņas kontā bija publiskota 1. augustā, kas pamudināja vienu fanu komentāros ierakstīt: “Mēs visi pacietīgi gaidām paziņojumu par tava mazuļa piedzimšanu!! Nevaru vien sagaidīt, kad dzirdēšu par mazo cilvēciņu... tas ir, ja tu vēlēsies dalīties ar mums šajā. Vēlot jums abiem veselību un mīlestību.”

Heilija nesen publicējusi zīmola “Rhode Skin” paziņojumu par produktu pop-up reklāmas turneju. “The Rhode Booth”, kas bija interesentiem iepazīstama un aplūkojama jau Palmspringsā, Losandželosā, Maiami, Londonā un Ibicā, 20. augustā ierodas Toronto pilsētā Kanādā. Tagad fani izsaka minējumus, ka Heilija varētu izmantot šo pasākumu, lai atklātu ziņu par savu mazuli.