Koncerts "Tavā un manējā Liepājā" 2024. gada augustā

2024. gada 17. augustā Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" norisinājās grandiozs rokmūzikas notikums - koncerts "Tavā un manējā Liepājā".

Mūzika

FOTO: ar vērienu izskan rokmūzikas svētki "Tavā un manējā Liepājā"

Paula Ivanova

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 17. augustā, Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" norisinājās grandiozs rokmūzikas notikums - koncerts "Tavā un manējā Liepājā", kas pulcēja vairākus tūkstošus Liepājas popa un rokmūzikas cienītājus. Publikas atsaucības dēļ tajā pašā vakarā notika arī papildkoncerts.

FOTO: ar vērienu izskan rokmūzikas svētki "Tavā un...

Koncertos uzstājās liepājnieki un bijušie liepājnieki Zigfrīds Muktupāvels, Igo, Andris Ērglis, Tomass Kleins un Fēlikss Ķiģelis, kuri klausītājus priecēja ar laika pārbaudi izturējušām dziesmām no grupu "Līvi", "Zodiaks", "Remix", "Credo", "Fomins un Kleins", "Cacao" un "Liepājas brāļi" repertuāra. Kopā ar šiem mūziķiem uzstājās instrumentālā grupa, radot neaizmirstamu muzikālo piedzīvojumu. Koncertu muzikālo daļu veidoja Jānis Strazds, bet pasākuma scenārija autore un režisore bija Maija Kalniņa.

Koncerts "Tavā un manējā Liepājā" koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" norisināsies arī nākamgad, 16. augustā, šoreiz Liepājas 400. jubilejas zīmē.