Kuras zodiaka zīmes retrogrāda Merkura ietekmi jutīs visvairāk
foto: Shutterstock
Trakā pasaule

Kuras zodiaka zīmes retrogrāda Merkura ietekmi jutīs visvairāk

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Retrogrāda Merkurs ilgst apmēram 20 dienas. Šo periodu bieži saista ar dažādām grūtībām komunikācijā, tehnoloģijās, ceļojumos un citās jomās, kuras vada Merkurs.

Kuras zodiaka zīmes retrogrāda Merkura ietekmi jut...

Retrogrādais Merkurs ir astronomiska parādība, kad šķiet, ka planēta Merkurs virzās atpakaļ pa savu orbītu. Retrogrāda Merkura kustības periods noritēs līdz 28. augustam. Lai gan retrogrādais Merkurs mūs visus var ietekmēt, dažas zīmes to izjūt asāk. 

Visizteiktāk retrogrāda Merkura ietekmi izjutīs Jaunavas - radīsies būtisku izdevumu palielināšanās, neveiksmīgu pirkumu iespējas un bremzēsies daudzas ar darbu un finansēm saistītas lietas. Tāpēc nākamo nedēļu šīs zīmes pārstāvjiem labāk neplānot neko grandiozu jomās, kas skar naudu. Savukārt kredītu vai hipotēkas slēgšana būs veiksmīga. Tāpat kā izmaksu analītika un ceļu meklējumi to samazināšanai.

Arī Dvīņi jutīs, ka viņu darbi šajā periodā nenorit gluži tā, kā gribētos. Lai mazinātu šī perioda negatīvo ietekmi, zīmes pārstāvim ir vērts pēc iespējas mazāk runāt par saviem plāniem un samazināt izdevumus, kas saistīti ar atpūtu.

Strēlniekiem Merkurs saistās ar jauna pētīšanu, ceļošanu un filozofiskiem meklējumiem. Retrogrāda Merkurs var novest pie kavēšanās plānos, problēmām ar dokumentiem, kā arī savu uzskatu pārdomāšanas. Tāpēc, zināmā mērā, šis periods nebūs neveiksmīgs, bet drīzāk vērsts uz jēgu un atbilžu meklēšanu, nevis rīcību, raksta "Meta".