“Disney” strādā pie vairākiem iemīļotu animācijas filmu turpinājumiem, tostarp “Ledus sirds”
foto: Shutterstock
"Ledus sirds" uz ekrāniem atgriezīsies 2027. gadā.
Kino
2024. gada 15. augustā, 21:11

“Disney” strādā pie vairākiem iemīļotu animācijas filmu turpinājumiem, tostarp “Ledus sirds”

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu kinostudija “Disney” ir paziņojusi par vairāku fanu iemīļoto animācijas filmu turpinājumiem.

“Disney” strādā pie vairākiem iemīļotu animācijas ...

“Šodien man ir liels prieks paziņot, ka mūsu animācijas studijas strādā pie dažu mūsu populārāko franšīžu - “Rotaļlietu stāsts”, “Ledus sirds” un “Zootropole” - turpinājumiem,” sacīja "Disney" pārstāvis Bobs Igers, apstiprinot citu ikonisku “Disney” franšīžu turpinājumus. 

“Drīzumā par šiem darbiem mēs varēsim pastāstīt vairāk, taču šis ir lielisks piemērs tam, kā mēs balstāmies uz mūsu nepārspējamajiem zīmoliem un franšīzēm,” norāda “Disney” pārstāvis.

Viens no stāstiem, kas piedzīvos turpinājumu, būs pasaules kasu grāvējs “Ledus sirds”, kas ļāva mums visiem iepazīt Annu, Elzu, Kristoferu, uzticamo ziemeļbriedi Svenu un apburošo sniegavīriņu Olafu. 

Filmas trešā daļa uz kinoekrāniem nonāks 2027. gadā. Filmas mērķis ir turpināt iepriekšējo filmu mantojumu, piedāvājot jaunu piedzīvojumu, ko varēs izbaudīt visu vecumu fani. Lai gan konkrētas sižeta detaļas pagaidām netiek atklātas, sagaidāms, ka “Ledus sirds 3” turpinās pētīt Elzas un Annas - karalisko māsu, kuru saikne ir bijusi franšīzes pamatā - gaitas.