Toms Krūzs neapmierināts ar savu triku olimpisko spēļu noslēgumā. Viņam neļāva riskēt ar dzīvību
foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Toms Krūzs Parīzes olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā.
Slavenības

Toms Krūzs neapmierināts ar savu triku olimpisko spēļu noslēgumā. Viņam neļāva riskēt ar dzīvību

Gerda Ansone

Jauns.lv

62 gadus vecais Holivudas aktieris Toms Krūzs, kurš Parīzes olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā parādījās ar iespaidīgu lēcienu no stadiona "Stade de France" jumta, palicis neapmierināts ar savu triku.

Toms Krūzs neapmierināts ar savu triku olimpisko s...

Vēl pirms šova komanda lūgusi aktierim, kurš ir slavens ar to, ka pats filmu uzņemšanas laukumos izpilda lielāko daļu bīstamo triku, neriskēt ar dzīvību un ņemt vērā savu vecumu. Par to raksta izdevums “Daily Mail”, atsaucoties uz saviem informācijas avotiem. Gatavošanās lēcienam olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā prasījusi 18 mēnešu ilgus sagatavošanās darbus. Kad Toms metās lejā, viņš bija piesprādzēts ar drošības sistēmu. Tieši tās esamība Krūzam ļoti nepatika, tāpēc viņš aizkulisēs konfliktējis ar vadību, apgalvojot, ka drošības trose neļauj viņam lēkt ar lielāku ātrumu.

“Toms palīdzēja radīt šo triku un teica, ka viņam ir jāizdara tas, ko līdz šim neviens nav darījis. Viņš strīdējās ar producentiem par savu drošības trosi, kas bija labi redzama. Viņam bija sajūta, ka nepadarīja lēcienu pietiekami ticamu un nekrita tik ātri, kā vēlējās. Tuvinieki stingri ieteica viņam nelēkt un teica, ka viņam jāpārtrauc pārmērīgi aizrauties ar nāvējošiem trikiem. Tā ir viena lieta, kad viņš filmējas kino, taču šis triks olimpiskajās spēlēs ir neticami satraucošs,” izdevumam norādījis paziņa.

Aktiera komanda ir nopietni noraizējusies, ka reiz kāds no trikiem varētu slikti beigties. Labākajā gadījumā ar nopietnu traumu, bet sliktākajā – prasīt pat dzīvību.

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz otrās mājas jumta, taču redzams, ka sāpes ir neizturamas. Šobrīd Londonā norisinās darbs pie filmas „Neiespējamā misija 6”.

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...