Atklāta prinča Džordža pārsteidzošā līdzība kādam mazāk zināmam karaliskās ģimenes pārstāvim
foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Velsas prinča Viljama un princeses Ketrīnas vecākais dēls princis Džordžs.
Slavenības
2024. gada 15. augustā, 17:44

Atklāta prinča Džordža pārsteidzošā līdzība kādam mazāk zināmam karaliskās ģimenes pārstāvim

Gerda Ansone

Jauns.lv

Vērīgie britu karaļnama fani nesen ievērojuši, ka 11 gadu vecajam princim Džordžam ir liela vizuālā līdzība ar kādu radinieku no sava tēva prinča Viljama puses. Vai variet iedomāties, kuru?

Atklāta prinča Džordža pārsteidzošā līdzība kādam ...

Sabiedrībā bieži tiek apspriests, vai princis Džordžs vairāk izskatās pēc savas mātes princeses Ketrīnas vai tēva prinča Viljama. Taču karaļnama fani nesen ievērojuši kāda mazāk zināma ģimenes pārstāvja jaunības dienu fotogrāfiju, kurā līdzība ar Džordžu ir pārsteidzoša.

Šī līdzība atklājās, kad grāfs Čārlzs Spensers dalījās ar sava tēva Džona Spensera retrospektīvu fotogrāfiju. Čārlzs ir mirušās princeses Diānas brālis un nākamā karaļa Viljama onkulis. Attēls uzņemts pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados, un tajā redzams, kā Džons Spensers maršē militārā formastērpā. Parakstā Čārlzs rakstīja: “Mans tēvs, militārajā režīmā, pirms 70 gadiem.”

Vērīgie fani ātri vien sazīmēja līdzības vaibstos ar 11 gadu veco Džordžu un neslēpa savu pārsteigumu par to, cik ļoti mazais princis līdzinās savam vecvectēvam. “Princis Džordžs ļoti līdzinās viņam,” atzīmēja viens, bet cits “Instagram” lietotājs piekrita, piebilstot: “Oho, šajā bildē viņš tiešām ir ļoti līdzīgs”. Savukārt kāda cita persona komentēja: “Es viņā saskatu Harija un Viljama sajaukumu. Arī princis Džordžs izskatās ļoti līdzīgs viņam.”

foto: ddp/The Princess of Wales / Avalon / Vida Press
Par godu prinča Džordža 11. dzimšanas dienai, kas bija šā gada 22. jūlijā, karaļnams publiskoja viņa mammas Velsas princeses Ketrīnas uzņemtu dēla jaunāko portretu.
Par godu prinča Džordža 11. dzimšanas dienai, kas bija šā gada 22. jūlijā, karaļnams publiskoja viņa mammas Velsas princeses Ketrīnas uzņemtu dēla jaunāko portretu.

Čārlzs turpina dzīvot Altorpas muižā, Spenseru ģimenes mājā, kur viņš uzaudzis kopā ar māsām - nu jau nelaiķi princesi Diānu, lēdiju Džeinu Felovsu un lēdiju Sāru Makorkvodeilu. Pavisam nesen Čārlzs veltījis aizkustinošu ierakstu svainim lordam Robertam Felovsam, kurš devās mūžībā 82 gadu vecumā. Lords Felovss 1978. gadā apprecējās ar Čārlza māsu Džeinu. Pārim ir kopīgi trīs bērni: Lora (44), Aleksandrs Roberts (41) un Eleonora Rūta (38). Roberts bija viens no nelaiķa karalienes galminiekiem un 1992. gadā palīdzēja viņai pārvarēt “annus horribilis” (briesmīgais gads), kad trīs Elizabetes II bērni izšķīrās un Vindzoras pilī izcēlās postošs ugunsgrēks.