Slavenības

Reperis Ozols atklāj, no kā bijis atkarīgs jaunības dienās

Paula Ivanova

Jauns.lv

Raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas tautā iemīļotais reperis Ozols. Mūziķis sabiedrībā vienmēr izcēlies ar savu īpašo stila izjūtu, kā arī nav noslēpums, ka izveidojis pats savu apģērbu līniju.

Reperis Ozols atklāj, no kā bijis atkarīgs jaunība...

Viesojoties raidījumā, Ozols atminas, kādas jaunībā bijušas viņa attiecības ar apģērbu: “Kad es biju maziņš čalītis, tad es daudz pa "sekondiem" (lietoto apģērbu veikaliem) staigāju – man bija atkarība no apģērbiem. Es nevarēju piepildīt to skapi. Bet dotajā brīdī man kāda lieta var maksāt vairākus tūkstošus, bet kāda cita var būt no "sekonda"."

Mūziķis neslēpj – šobrīd, iegādājoties apģērbu, viņš galvenokārt ņem vērā to, lai tas būtu kvalitatīvs un ilgtspējīgs, nevis tikai vienai dienai. Tāpat Ozols atklāj, ka reiz apguvis prasmi strādāt ar izšūšanas mašīnu. “Mani vienmēr interesēja dabūt kaut ko virsū uz apģērba – vai tā ir sublimācija, izšūšana vai druka. Man tas bija riktīgi aktuāli, un es biju tajā iekšā, un pats arī to darīju gan sev, gan citiem, un sēdēju pie šūšanas mašīnas," stāsta mūziķis.

Festivāla "Positivus" pirmo dienu noslēdz pašmāju repa zvaigzne Ozols

Festivāla "Positivus" pirmās dienas programmā tika piedzīvotas izmaiņas - hip-hop augstākās paaudzes granda "Offset" uzstāšanās piektdien bija atcelta. Viņa vietā ...