Paparaci pieķēruši 49 gadus veco Evu Longoriju pludmalē miniatūrā bikini. Viņa nebija viena!
Eva Longorija izskatās lieliski.
Slavenības

Paparaci pieķēruši 49 gadus veco Evu Longoriju pludmalē miniatūrā bikini. Viņa nebija viena!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Aktrise Eva Longorija kopā ar ģimeni devusies atpūsties uz Spānijas pilsētu Marvelju. Aizvadītajā nedēļā 49 gadus vecā seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” zvaigzne redzēta pavadām dienu pludmalē kopā ar draugiem.

Paparaci pieķēruši 49 gadus veco Evu Longoriju plu...

49 gadus vecā aktrise joprojām izskatās seksīga un pavedinoša. Eva Longorija pludmalē demonstrēja savu figūru, ģērbusies miniatūrā daudzkrāsainā bikini. Lai iegūtu vienmērīgu iedegumu, viņa bija nolaidusi krūštura lencītes no pleciem. Atrodoties svelmīgajā saulē, Longorija nēsāja salmu cepuri un saulesbrilles, kā arī malkoja atspirdzinošu dzērienu. Kā ziņo izdevums “Daily Mail”, slavenība peldējusies arī jūrā. Viņai kompāniju sastādīja labs draugs un kolēģis, aktieris Amorijs Nolasko, kuru pazīstam pēc seriāla “Izlaušanās” (“Prison Break”).  

Eva Longorija bauda brīvdienas Spānijas pludmalē

Pludmalē bija arī viņas sešus gadus vecais dēls Santjago. Paparaci nofotografējuši, kā viņa nesusi dēlu ēnā pēc peldes.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Eva Longorija ar 6 gadus veco dēlu Santjago.
Eva Longorija ar 6 gadus veco dēlu Santjago.

Eva Longorija precējusies trīs reizes. Viņas pirmais vīrs bija aktieris Tailers Kristofers. Pāris laulībā nodzīvoja no 2002. līdz 2004. gadam. Otro reizi kinozvaigzne apprecējās 2007. gadā. Pēc divus gadus ilgām attiecībām viņa salaulājās ar basketbolistu Toniju Pārkeru. 2011. gadā sportista neuzticības dēļ šī laulība tika šķirta. Par Evas Longorijas trešo vīru 2016. gadā kļuva meksikāņu uzņēmējs Hosē Antonio Bastons. 2018. gadā pārim piedzima dēls Santjago Enrike Bastons.