Skat, cik lielas jau izaugušas Gobziņu meitas!
foto: Mārtiņš Ziders
Madara Gobziņa ar meitām Marutu Agapi un Annu Mariju vēro TV ekrānā mūziķu uzstāšanos uz Dzintaru koncertzāles skatuves Laimas Vaikules festivālā.
Slavenības
2024. gada 9. augustā, 05:24

Skat, cik lielas jau izaugušas Gobziņu meitas!

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķa un dīdžeja Roberta Gobziņa un viņa sievas Madaras Gobziņas vecākās meitas Maruta Agape (11) un Anna Marija (10) jau izrāda interesi par mammas profesiju.

Skat, cik lielas jau izaugušas Gobziņu meitas!...

Kā uzzinājis žurnāls "Kas Jauns", Madara šogad darbojās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules rīkotajā festivālā, kur bija tā režisores Ditas Torsteres asistente. “Meitas patiešām izbaudīja šo festivālu – gan aizkulisēs, gan vērojot uz skatuves notiekošo. Viņas jau tūlīt būs pusaudžu vecumā, un viss, kas notiek festivālā, meitenēm ir jauns un rada interesi.”

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" kulminācijas diena.

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" pēdējā diena

"Laima Rendezvous Jūrmala 2024" svētdienas koncerts tika solīts kā festivāla kulminācija.

“Festivāla laikā iekrita arī mūsu vidējās meitas Annas vārdadienas svinības. Man gan nācās no rīta viņu atstāt guļošu un novietot pie gultas dāvaniņu, bet meita bija priecīga par pārsteigumu,” atklāj Madara. Vienīgi jaunākā Gobziņu meita – piecgadīgā Jūlija Amberta – bija palikusi pie vecmāmiņas, Madaras mammas. “Arī tētim, kā jau māksliniekam, nav brīvas nedēļas nogales. Tāds ritms mūsu ģimenē jau ir gadiem pieņemts - mums kopīgas brīvdienas ir citās nedēļas dienās, bet nedēļas nogalēs strādājam,” skaidro Madara, kas ar Robertu apprecējās 2012. gada 5. augustā. Madara par vīru ir 20 gadu jaunāka.

foto: Mārtiņš Ziders
 Pērn pavasarī Madara un Roberts Gobziņi apmeklēja režisora Jura Poškus filmas "Saule spīd 24 stundas" pirmizrādi.
Pērn pavasarī Madara un Roberts Gobziņi apmeklēja režisora Jura Poškus filmas "Saule spīd 24 stundas" pirmizrādi.